·
לפני 9 שנים
ViFF כתב/ה:[quote="Iaf_Assaf"]אנסה לפרט שוב למרות שהכל נמצא פה.
- איני טס בשטחים אחר כלל לכן איני יודע להגיד אם זה קורה רק בישראל.
- לא ניסיתי מטוס אחר מסופה.
-מדובר קמפיין של SP ולא MP.
-תקלה ראשונה -
נכנס לסימ, פותח קמפיין sp...
אסף תסביר בבקשה מה זה אומר "פותח קמפיין SP"
יש רק שלושה אפשרויות במסך קמפיין: NEW, SAVED, ONLINE עבור הקמפיינים "גל עומד" ו- "מסבך איתן". אין שם שום בחירה בין SP או MP.
בפעם האחרונה שנתקלתי במסך שצריך לבחור בין קמפיין SP או MP זה בשטח Battle for Sinai של Falcon Online
הייתכן שהצלחת להתקין את שטח סיני במקום שטח ישראל? 😳
מקווה שיסתדר לך מהר...[/quote]
אני יודע שלא פנית אלי כשקראת לאסף, אבל בו קח מה שאני חושב -
אני מניח שהכוונה שלו הייתה - פתיחת קמפיין (כלשהו) כאשר הוא לא נמצא על שרת, אלא לצורך טיסה שלו עצמו עם המערכת (AI) בניגוד למצב בו פותחים קמפיין (לא רלוונטי אם הוא מותאם כמו שFO עושים, או לא) על שרת בו אנשים יכולים להיכנס אליו באופן חופשי ולעלות לאוויר (כלומר AI + טיסות מאוישות).
I-Hawk כתב/ה: לגבי חימוש שאינו תואם למפרט - התיאור מאוד לא מובן לי, עקרונית כל עוד אתה משנה חימוש עד 2 דקות (ולא 20 כפי שמישהו כתב פה, עד 2 דקות זה אמור לעבוד) לפני זמן ההמראה (ז"א כשאתה נכנס למסך החימוש יש לך את כל הכפתורים כולל OK) לא אמורה להיות בעיה. מעולם לא נתקלתי במשהו כזה והרצתי הרבה משימות ב BMS לאורך השנים כולל ב 4.33.1 אז באמת שאני לא יודע מה לומר לך, אולי אם אפשר שתוכל להקליט וידאו של מה קורה בדיוק שם זה בטח יעזור, שוב אני ממש בספק אם יש באג כי אחרת המון אנשים היו בטח נתקלים בו איפשהו והיינו פותרים אותו כבר.
אני תמיד מתנהל עם פאלקון כפי שהדור הקודם של הטייסים התנהלו עם הסימולטור, וזה - בזהירות. (חבר'ה שעוד טסו בגרסאות שלפני BMS)
ועדיין, בגרסאות הקודמות של BMS - לדוג' 4.32 U7, היו בעיות של חימוש ברגע שנחצה קו ה20 ד'. כמו לדוגמא - אין TGP למרות שהוגדר בוודאות (למשל 19ד' לפני הטיסה), או שינוי כלל החימוש על המטוס ואפילו רק חלקים ממנו בזמן שקרוב למועד ההמראה מ20 ד'. התוצאה הייתה לרוב זהה - החימוש לא היה מתקבל במערכת ויש איזשהי באג בו המטוס מתנהג שלא כפי שהוא אמור להתנהג. לפעמיים זה היה חמור יותר, והיו מזהים באגים גרפיים כמו טיל שנמצא תוך החופה, או שהטקסטורות של המטוס או אובייקטים אחרים משתנים וכו'.
עוד לא בדקתי את הבעיה לעומקה אך נראה שהצלחתי לאשר מספר פעמיים חימוש לאחר גבול ה20ד' והחימוש היה תקף ללא בעיות. אבל... הדבר גם היה רלוונטי לגרסאות קודמות. לפעמים זה היה ככה ולפעמיים אחרת.
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]