109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס dogfight זיהוי עמית טורף
דיון

dogfight זיהוי עמית טורף

8 הודעות 2,046 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חברה שלום.אני טס המון באלייד פורס ולרוב אני מתעסק במשימות A-G .כעת התחלתי להתעסק במשחקי רשת בפאלקון ובעיקר בdogfight יצא משחק 2Vs 2 ופתאום גיליתי להפתעתי שאני כבר לא יודע מי איתי ומי נגדי במכם .למיטב הבנתי בסימולטור אין iff {זיהוי עמית טורף מסיבות ביטחוניות}אלא ברגע שאני ננעל על חבר מושמעת המילה bullseye וזוהיא למעשה אינדיקציה לכך שאתה נעול על חבר.שאלתי היא האם יש משהו אחר שאוכל להיעזר בו תודה לעונים המבינים בתחום 😉
#2 · לפני 19 שנים
Bullseye אינה מודיעה על נעילה על חבר. Bullseye זהו ציון למקום מסויים בשטח שרק טייסי צד אחד יודעים מהו, והוא למעשה משמש כמקום יחוס כאשר מדברים על מטרות (לדוגמא, כאשר טייס נועל על מטרה הוא יכול להגיד "100 ק"מ מדרום ל Bullseye כיוון 90"😉.

המילה שמשמעה נעילה על מטוס ידידותי היא "buddy spike".

במידה ויש באיזור AWACS תוכל לבקש ממנו זיהוי של המטרה עליה אתה נעול (אם אני לא טועה זה לחיצה על Q ואז 2, "declare"😉.
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
צודק .התבלבלתי הכוונה היתה ל buddy spike .ותודה עזרת לי 😛
#4 · לפני 19 שנים
אם תסתכל ב mfd למעלה באמצע - אחרי הנעילה , יש מערכת iff והיא לרוב לא עובדת או איטית מידי אבל לעיתים יש זיהוי המילים שבה היא משתמשת לרוב : friendly ,unknown או שם ודגם של האויב שננעלת עליו.
#5 · לפני 19 שנים
mountain כתב/ה:אם תסתכל ב mfd למעלה באמצע - אחרי הנעילה , יש מערכת iff והיא לרוב לא עובדת או איטית מידי אבל לעיתים יש זיהוי המילים שבה היא משתמשת לרוב : friendly ,unknown או שם ודגם של האויב שננעלת עליו.

לי גם יש בעיה בנושא הוא תמיד מראה לי UNK ואז כשאני יורה סתם יריות אם חבר שלי צועק בקשר אז אני יודע שהוא מטוס ידידותי 🙂 ככה אני בודק כי זה לפעמים לא מזהה לי את המטוס ואז אני לא יודע אם אני תוקף ידידותי או אוייב וזה יכול ליהיות מאוד מכריעה ברגעים של קרב אוויר אז משהו יודע למה זה מראה לי רק לעיתים רחוקותתת מאווד את המטוס שננעלתי עליו את הסוג שלו או למה הוא לא מראה לי בכלל ?
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#6 · לפני 19 שנים
זה בגלל שהם מנסים לבנות את הסימולציה דומה מאד למציאות, וגם שם [במציאות]הiff של המטוס רחוק מלהיות מושלם ,האמת גם כשאני קורא על הפלות של אפ 16 תמיד יוצא שהבקר נותן לטייס זיהוי ואישור סופי ..... קיצר כמו שאמר DeepSpace, תשאל תאייוואקס, אל תתבייש 😉 הוא שם בשבילך.
#7 · לפני 19 שנים
הי,
1. תסתכל בעידכון שלי ב : http://www.preflight.us/HE/ftopict-2277.html
2. ברגע שיש לך את הריבוע שציינתי בנושא הנ"ל , אם הוא כחול אז זה "ידיד" אם הוא אדום זה "אויב".

מקווה שעזרתי ...
בברכת שבוע טוב.
איתי ג
#8 · לפני 19 שנים
IFF לא עובד במשחק ואת התצוגה שלו אף מטוס קרב לא יכול לראות אלא רק בקרי טיסה ....
כמובן ש אף 16 אינו יכול לראות את התצוגות של IFF מה שאתה יכול לעשות רק להשתמש בתצוגות הלוחמה אלקטרונית ולדבר עם מבנים אחרים ולדעת את מיקומם ולהעזר עם בקר

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.