·
לפני 10 שנים
למי שגר במזרח אירופה/רוסיה - יש חנות מקבילה של DCS במחירי הנחה קבועים לרוב המוצרים,
לדוגמה שטח נוואדה או מיראז' 2000 ב 20$ במקום 60$/50$.
(שם זה מופיע ברובל והאתר ברוסית).
ניתן לראות את החנות והמחירים האלה בגלישה רגילה לחנות של DCS - אבל מכתובת רוסית.
לפשוטי העולם מישראל, ניתן לעשות זאת ע"י שימוש בשירות VPN , למשל תוסף HOLA לדפדפן, שמאפשר גלישה מכל מיני מדינות וכך הגלישה מנותבת למדינה שבחרתם - למשל רוסיה...
ניסיתי להכנס עם היוזר שלי ולהתקדם עם רכישה ולא היתה בעיה. לא רכשתי כרגע כי אני לא מעוניין במודול עכשיו, לכן אני שואל אם מישהו מכיר וניסה לרכוש כך?
חיפשתי בפורומים על זה ולא נתקלתי באיסורים או סנקציות, רק באמירה של היותר "עשירים" בחבורה (אמריקאים/אוסטרלים וגרמנים) שכדאי לקנות במחיר מלא כדי לתמוך בחברה. אז אחלה.
עדכנו אם ניסיתם ועבר חלק.
לדוגמה שטח נוואדה או מיראז' 2000 ב 20$ במקום 60$/50$.
(שם זה מופיע ברובל והאתר ברוסית).
ניתן לראות את החנות והמחירים האלה בגלישה רגילה לחנות של DCS - אבל מכתובת רוסית.
לפשוטי העולם מישראל, ניתן לעשות זאת ע"י שימוש בשירות VPN , למשל תוסף HOLA לדפדפן, שמאפשר גלישה מכל מיני מדינות וכך הגלישה מנותבת למדינה שבחרתם - למשל רוסיה...
ניסיתי להכנס עם היוזר שלי ולהתקדם עם רכישה ולא היתה בעיה. לא רכשתי כרגע כי אני לא מעוניין במודול עכשיו, לכן אני שואל אם מישהו מכיר וניסה לרכוש כך?
חיפשתי בפורומים על זה ולא נתקלתי באיסורים או סנקציות, רק באמירה של היותר "עשירים" בחבורה (אמריקאים/אוסטרלים וגרמנים) שכדאי לקנות במחיר מלא כדי לתמוך בחברה. אז אחלה.
עדכנו אם ניסיתם ועבר חלק.