141 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 המלחמה מתחילה !!!
דיון

המלחמה מתחילה !!!

192 הודעות 19,874 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
חברים, נחכה ונראה מה יקרה הערב.
אם גם הערב לא ילך ננסה, לעשות משהו במתכונת CO-OP שבה כל הקהילה תטוס בצד הישראלי אל מול האויב המצרי האכזר 😉 .
#2 · לפני 10 שנים
אתם רוצים היום לנסות לעלות על המחשב שלי? ז"א שאני אארח?

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#3 · לפני 10 שנים
SOF כתב/ה:חברים, נחכה ונראה מה יקרה הערב.
אם גם הערב לא ילך ננסה, לעשות משהו במתכונת CO-OP שבה כל הקהילה תטוס בצד הישראלי אל מול האויב המצרי האכזר 😉 .

לדעתי זו האופציה הכי טובה, כי Let's face it הקמפיין בשטח ישראל פשוט לא בנוי לFOF וזה בסדר, הקמפיין מעניין מאוד בתור Co-op/SP, ברגע שיצא BFS של FO אני מניח שנוכל להריץ אותו גם פה.
אידו, Laker.
#5 · לפני 10 שנים
eido1706 כתב/ה:[quote="SOF"]חברים, נחכה ונראה מה יקרה הערב.

לדעתי זו האופציה הכי טובה, כי Let's face it הקמפיין בשטח ישראל פשוט לא בנוי לFOF וזה בסדר, הקמפיין מעניין מאוד בתור Co-op/SP, ברגע שיצא BFS של FO אני מניח שנוכל להריץ אותו גם פה.[/quote]

אני מציע שהיום נעלה אליי כשרת, אני אריץ עם Debug ונראה מה ייצא אם תהיה התרסקות.

כמו כן אני מציע שנעלה היום כולם ב 1024 מינימום, אחרי שכולם סידרו את בעיות הרשת מהנסיון הראשון הראשון, לדעתי 1024 יהיה טוב יותר כי כרגע המצב הוא שמי ששם פחות גם יוריד פחות מהשרת, וזו בעיה. קליינטים באופן עקרוני לא אמורים גם ככה להעלות יותר מידי אז ערך גבוה מהחיבור בפועל עקרונית לא אמור להשפיע.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#6 · לפני 10 שנים
רק תגיעו כבר 😄 שלא יהיה פה הקיץ של אביה...
אידו, Laker.
#7 · לפני 10 שנים
עקב אי-הענות הקמפיין נדחה לשבוע הבא.
18.2.16 בשעה 21:00.
#9 · לפני 10 שנים
תזכורת לכולם :

בעוד יומים, יום חמישי 18.2.16 נעלה לקמפיין פעם נוספת.
אני מבקש מכל מי שמעוניין לטוס להגיע לTS כבר בשעה 20:45 לטובת התארגנות,הנחיות וכו'.

מצפה לראות כמה שיותר אנשים !

בהצלחה לנו!
#12 · לפני 10 שנים
כרגע הסטטוס הוא שמהצד הכחול בקושי יש נציגות.
(טייסת 119 ומעט מאוד מ10😎
אני בכל מקרה לא אגיע הערב עקב ענייני Real-Life.

מציע לכם להמתין לכמות מסוימת של אנשים ואז לעלות - לשם העניין ולצורך בדיקת יציבות השרת.

תהנו ותצליחו!
#14 · לפני 10 שנים
הייתה לנו אחלה משימה כרגע.. ארוכה מאוד (תקיפת עומק מעבר לתעלת סואץ)
עלינו: Cheetah , Phantom , Laker
היה הרבה בלאגן בדרך עם מיגים , רפאלים , F16 ומיראז'ים, אבל הצלחנו להגיע למטרות העיקריות, להשמיד ולחזור הביתה עם עוד 2 הפלות לכל אחד בדרך 😄

תודה על אחלה ערב טיסה! 😎

!Control, control, you must learn control

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.