75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 בעיית תנועת כוחות בקמפיין ישראל הישן
דיון

בעיית תנועת כוחות בקמפיין ישראל הישן

10 הודעות 1,186 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
שלום,
אני יודע שזו שאלה לא קשורה עכשיו, אבל אני חשבתי שהייתי בתהליכי סיום הקמפיין הצפוני בשטח ישראל (4.32) כשפתאום, הגעתי למצב בו הכוחות לא זזים יותר קדימה ולא נעים לעבר כיבוש ביירות.
מצרף צילום מסך...

לדעתכם זה אבוד לצפות שהקמפיין הזה ייגמר מתישהו?

!Control, control, you must learn control
#2 · לפני 10 שנים
בעיקרון תן למשחק לרוץ ותסתכל בintel מה מצב הכוחות, האם הם המצב התגוננות או במצב התקפי, בהתאם לכך תתאים את הגיחות שלך בכדי לסייע לכוחות הקרקע.
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#4 · לפני 10 שנים
שוב, הכוחות לא תוקפים כל הזמן, צריך לוודא שהן במצב התקפי, כשתיצור טיסה תוכל לראות בתדריך טיסה שרשום שעה משוערת להתקדמות, ותן לזה לרוץ.
במידה והעברת ימים קדימה ואין תזוזה, אז כנראה זה באג או תקלה כלשהית , פה כבר צריך לחכות לתגובת יוצרי השטח.
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#6 · לפני 10 שנים
תייצר גיחות מעל ביירות
זה קורה שיש כוחות מתבצרים בעיר בלי מודיעין שיאתר אותם
תשים כמה גיחות INTREDICTION באיזור הכוחות יאותרו ופתאום הקמפיין יסתיים.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#7 · לפני 10 שנים
אין כוחות באזור ביירות, השמדתי את כולם כבר.. הוצאתי לשם מספר גיחות (S&D (search & destroy
#8 · לפני 10 שנים
זהו זה! סוף סוף נגמר!
הייתי צריך להזיז את הכוחות ידנית בשלבים ע"מ שיגיעו לכבוש את ביירות...
#9 · לפני 10 שנים
סיימתי את הקמפיין הזה פעמיים בעבר, ברמות שונות ומעולם לא נאלצתי להזיז משהו ידנית, אולי נפלת על איזה מקרה נדיר או משהו כזה. אני חושב שגם בשרת אונליין הסתיים הקמפיין הזה בהצלחה (לא יודע אם מישהו הזיז שם כוחות ידנית אבל אני מנחש שלא).

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#10 · לפני 10 שנים
לא יודע, לא נשארו כוחות בכלל פה ושם איזה זוג מיגים שבאו להפריע אבל ללא סורים בשטח

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.