143 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור AI לסימולטור
דיון

AI לסימולטור

6 הודעות 1,438 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
אהלן חברים, חלקכם זוכרים אותי בטח, אני מטיס בFS כמה שנים, אבל בגלל חוסר בזמן נאלצתי לטוס פחות וכך גם לא להיות פעיל כאן בכלל 🤔
לאט לאט אני חוזר לטוס, מוריד חלודה ממטוסים קלים ועד הכבדים.
נכון לרגע זה, חסר לי קצת מידע על תוכנות AI לסימולטור או מה שזה לא יהיה, אשמח לקבל הסבר בגדול על מה שקורה וקיים כיום ומה האופציות המומלצות.

תודה מראש 🙂
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#2 · לפני 10 שנים
השאלה מה אתה מחפש?
תוכנה שתמלא את השדה כך שלא תרגיש לבד, או תוכנה שתהפוך את הטיסה לפחות צפויה ואמיתית.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#3 · לפני 10 שנים
אני טס בואטסים, אני מחפש תוכנה שתציג לי את המטוסים בשדה כמטוסים הגיוניים שיכולים להיות בשדה ולא בצביעות הדיפולטיות, או אם בכלל יש אפשרות להצגת המטוסים כפי שהם רשומים בואטסים
#4 · לפני 10 שנים
לפני כמה שנים טובות WORLD OF AI היה עושה עבודה טובה
אבל הוא נראה שלא התעדכן יותר מדי מאז..

SKY AI נראה כמו פייתרון מעודכן יותר.
שווה בדיקה
http://skyaitraffic.altervista.org/index.html

בגדול מה שהתוספים הללו היו עושים זה להוסיף צביעות חדשות למטוסי הAI (והמון מטוסי AI) עם לוחות טיסות אמיתיים אבל הלוגיקה שלהם היא עדיין זהה לAI הדיפולטי, מה שאומר שמדי פעם כל הAI נעלם ומתחיל מחדש. אבל אני לא יודע להגייד מה החוקיות בנושא. מקווה שהשתפר מאז 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 10 שנים
lior_678 כתב/ה:אני טס בואטסים, אני מחפש תוכנה שתציג לי את המטוסים בשדה כמטוסים הגיוניים שיכולים להיות בשדה ולא בצביעות הדיפולטיות, או אם בכלל יש אפשרות להצגת המטוסים כפי שהם רשומים בואטסים

אם אתה טס ברשת(VATSIM) אז אתה לא צריך שום תוכנת AI.

מי שטס ברשת מבטל את הצורך בAI, שכן המשתמשים האחרים הינם אלו שמופעים כAI.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 10 שנים
falcononeone כתב/ה:[quote="lior_678"]אני טס בואטסים, אני מחפש תוכנה שתציג לי את המטוסים בשדה כמטוסים הגיוניים שיכולים להיות בשדה ולא בצביעות הדיפולטיות, או אם בכלל יש אפשרות להצגת המטוסים כפי שהם רשומים בואטסים

אם אתה טס ברשת(VATSIM) אז אתה לא צריך שום תוכנת AI.

מי שטס ברשת מבטל את הצורך בAI, שכן המשתמשים האחרים הינם אלו שמופעים כAI.[/quote]

אוקיי, אם אני לא צריך תוכנה (משמע שהתנועה קיימת), איך אני גורם לתנועה להראות בצביעות הגיוניות, למשל ברומא יהיה אליטליה, בפריז אי פראנס וכו', או לחלופין שכל מטוס יופיע בצביעה מסויימת לפי הרישום שלו

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.