72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 פאלקון Allied Force - אפשר להזמין מראש.!
דיון

פאלקון Allied Force - אפשר להזמין מראש.!

44 הודעות 5,708 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 20 שנים
ועל כך נאמר " החיפזון בא מהשטן :" 😂 😂
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
#2 · לפני 20 שנים
yakird כתב/ה:ועל כך נאמר " החיפזון בא מהשטן :" 😂 😂

תצחק תצחק יא...... 😄 בא לי לבכות, הרגע עשיתי לי עליו סיבוב אחרי שהורדתי מהאימיול. הוא לא שווה 10 שקל. שילמתי עליו 160..............ווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאא! 👿

ועירן אתה צודק, זה כנראה באמת משחק ולא סימולטור.........................

ה FM של ה F-16 פשוט מצחיק, אתה יכול לעשות 9 G בלי בעיות בכלל, סיבובים של חללית. פשוט בדיחה. והכל נראה בדיוק כמו פאלקון לפני שנתיים, רק אולי עם עננים. אה והכי גרוע, ה FPS על הפנים כשאתה לייד בסיסים וערים עם הרבה פרטים או כשאתה סתם עובר בקוקפיט לכיוונים אחרים. וגם במעברים בין 2D ל 3D קוקפיט לוקח שנים. פשוט בא לבכות................ 😢

מישהו רוצה לקנות? 😂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים · 2 עריכות
#3 · לפני 20 שנים
i_hawk,

שמעתי שאם יש לך קבלה,ואתה לא מפסוט,אז אתה מקבל החזר פיצוי...ושולח להם בחזרה... 😂

עריכה:
סתם בצחוק...הכל ברוח טובה רק בואו ניתן לו עוד סיכוי...זה מוקדם להסיק מסקנות שליליות כאלה ולשלול אותו על הסף
הייתי פעם פאלקוניסט......
#4 · לפני 20 שנים
כן תצחק תצחק גם אתה, תדרכו לי על הפצעים............. 😢

אל תזמינו, זה בזבוז של כסף, חוץ מזה שאפשר להוריד באימיול.

אני מרגיש כזה אידיוט, ייקח לי איזה שבוע להתאושש מזה............. לפחות זה מתאים לתקופת מבחנים שלי. 🙂

עירן תקרא את הפוסט שלמעלה מחדש אחרי העריכה, יש שם באגים פשוט מפחידים.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#5 · לפני 20 שנים
i_hawk כתב/ה:כן תצחק תצחק גם אתה, תדרכו לי על הפצעים............. 😢

אל תזמינו, זה בזבוז של כסף, חוץ מזה שאפשר להוריד באימיול.

אני מרגיש כזה אידיוט, ייקח לי איזה שבוע להתאושש מזה............. לפחות זה מתאים לתקופת מבחנים שלי. 🙂

עירן תקרא את הפוסט שלמעלה מחדש אחרי העריכה, יש שם באגים פשוט מפחידים.

לא נורא .. כולם עושים טעויות ...
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
#6 · לפני 20 שנים
i_hawk,

כן יוני,קראתי...פשוט עצוב לשמוע...."כגודל הציפייה כך האכזבה"-אמרו חז"ל...
אני עדיין לא מבין איך בפורום f4hq כ"כ מתלהבים ממנו עדיין...פשוט ממש סוגדים לו,גם אם ה-FPS בתמונות הוא פחות מ-20 ...את זה אני לא אבין לעולם....כל יום שאני נכנס לשם..אני נתקל בהדי התלהבות חדשים...אז, או שאנחנו האוטיסטים,או שהם....
🤔
בכל מקרה...תתאושש במהרה יוני...נבוא לביקור חולים,אם תרצה,ואל תשכח למרוח משהו על הפצעים...איזה משחת GBU או LGB ... 😂
סתאאאאאאם...כולה גירסה חדשה...מקווה שה-FF4 יפצה אותך...או הקמפיין שלי...(המממ...אני רק מקווה שלא תתאכזבו ממנו....) 😉
#7 · לפני 20 שנים
היה כבר ידוע מראש שגירסה לא תיהיה הכי מוצלחת . היתה לי אפשרות לבטל , אבל לא ביטלתי .
כמו שאמרתי, רוב אלו שרכשו את "אלייד" , היה למעשה להראות לכל החברות המפתחות שיש שוק לסימלטור שכזה . ככה אנו מקווים ש LP תמשיך לפתח את המוצר בצורה מסודרת , ולא "פיראטי" כמו שזה נעשה היום . גם לאחר כל הביקרות הייתי מזמין . זה מאוד חשוב לפיתוח הפאלקון לדעתי....
Peten
#9 · לפני 20 שנים
Mike_69th,

חח..לא זה לא מה-FS9 ....ככה נראה השטח היווני הישן,ה-ATO ...אני לא חושב שאלה טקסטורות יפות במיוחד....אנחנו עובדים עכשיו על ה-EMF-Project שהוא ייראה הרבה יותר טוב...והרבה יותר חד....
#10 · לפני 20 שנים
FS9, או בשמו הנפוץ יותר Microsoft Flight Simulator 2004 .
ואם לא זה אז MFS2002.

התמונה הזאת ללא ספק לקוחה משם. פשוט מעניין אותי מאיפה היא (כלומר לא הסימולטור, אני מתכוון מי צילם או משהו)

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 20 שנים
Mike_69th כתב/ה:FS9, או בשמו הנפוץ יותר Microsoft Flight Simulator 2004 .
ואם לא זה אז MFS2002.

התמונה הזאת ללא ספק לקוחה משם. פשוט מעניין אותי מאיפה היא (כלומר לא הסימולטור, אני מתכוון מי צילם או משהו)

נראה לי שלא הבנת את ערן. זה פאלקון, זה השטח היווני, עדיין לא הוציאו אותן אבל נראה לי שעובדים עליו איכשהו. אם אתה רוצה לראות לאן אפשר להגיע עם ה TILES של פאלקון, סתכל על זה:

http://www.simmersworld.com/ss2.php?sl=CHIL8.jpg

#12 · לפני 20 שנים
i_hawk,

האלן יוני ,מה שלומך?
שמעו....בדיוק !
זו לא תמונה שאני לקחתי,זה של אחד היוונים שטסים בשטח הזה ,ה-ATO ...
עכשיו ,בוא יוני נעשה קצת סדר ....
ה-ATO הוא שטח שכבר גמור מלפני שנה...הוא אף פעם לא שוחרר לקהילה,הוא שוחרר רק ל-189 טייסים בפאלקון4,בגלל בעיות פוליטיות בקהילה(אם זה יעניין אותך אני אספר לך את כל הסיפור...)עכשיו היוונים החליטו לעשות ולבנות שטח חדש לגמרי,יותר טוב מזה ולפי דעתי יותר טוב מכל שטח שהיה אי פעם בפאלקון....אנחנו 45 אנשים שם בפיתוח !
זה יהיה חינאמי וישוחרר לכל הקהילה !
השטח נקרא :EMF-Project !
והוא יצא עוד הרבה זמן !הוא יכלול 4 שיחרורים!הראשון יהיה האזור הבאלקאני,אח"כ המזרח התיכון ,כאשר אזור ישראל הוא השיחרור הרביעי והאחרון !אני אחראי על האזור הזה אצלם מבחינת הקמפיינים וטקסטורות.
אז שוב !הרבה מתבלבלים בין שני השטחים ,אבל הם שונים לגמרי...ה-ATO לא שוחרר כי הוא בטא,והעבודה עליו הופסקה בגלל כל מיני מלחמות פוליטיות פנימיות !

נ.ב במקביל אני עם פיתוח עצמי של שני שטחים:"מזרח תיכון חדש"-NME .
והשני :"מלחמת איראן-עיראק"-IIW -Iran/Iraq War .....

עירן.
#13 · לפני 20 שנים
אוקיי.
הסיבה ששאלתי היא כי בתמונה יש מאפיינים מובהקים של FS9, בייחוד המסגרת השחורה בעובי פיקסל אחד שלא משנה מה, תמיד תמצא בתמונות מFS9 (כמובן אם לא ערכו את התמונה).

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#14 · לפני 20 שנים
אוקיי, מצטער, מסתבר שגם אני לא הבנתי.

עירן כל הכבוד על מה שאתה משקיע, בהצלחה. אולי אני אוכל לעזור פה ושם מתישהו, אני אודיע לך כי ראיתי שאתה מחפש אנשים לעזרה. באמת כל הכבוד!

דרך אגב, יש לך מושג למה לפעמים אני לא יכול להוסיף סמיילים להודעה? יש לי שני WINDOWS מותקנים על המחשב, בזה שאני משתמש לפאלקון, שהוא באנגלית אני לא יכול להוסיף סמיילים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.