139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלות בנוגע לשטח ישראל תקיעות בפאלקון
דיון

שאלות בנוגע לשטח ישראל תקיעות בפאלקון

5 הודעות 1,030 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
שלום 🙂
שמתי לב שברוב שדות התעופה, המסלולים לא תואמים למציאות. לדוגמא נתב"ג - בפאלקון יש לו 2 מסלולים ובמציאות 3, כשהמסלולים בפאלקון הם 14/32 L/R, ובמציאות הם 03/21, 08/26 ו12/30. וזה לא רק בנתב"ג, זה גם ברוב שדות התעופה. למה?
לחבר שטס איתי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך GT620M, לי יש GT630 נייח. בשאר הפרטים זה בערך אותו דבר, אבל כאשר אני טס בקמפיין עם גראפיקה הכי גבוה וללא צל יש לי LOW FPS כאשר אני מסתכל על הקוקפיט. כשאני מזיז את המבט הצידה או מבחוץ אין תקיעות בכלל. אצלו הגראפיקה הכי גבוה + יש לו צל ועדיין אין לו תקיעות ומריץ לו 40 FPS עם פראפס! :\
מה לדעתכם גורם לבעיה?

תודה מראש 🙂
#2 · לפני 11 שנים
לגבי הביצועים:
1. רזולוציה נמוכה יותר במסך של הנייד
2. מה ה settings של ה shaders שלו?
3. אין מצב שבקמפיין יש לו 40 FPS עם כרטיס כזה, זה כרטיס חלש ועוד על נייד בכלל קשה לי להאמין... אולי כל ה shaders אצלו מבוטלי והוא טס בקמפיין באזור "ריק" יחסית. אתה צריך למדוד FPS במשימה דומה בקמפיין.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 11 שנים
רוב השדות בשטח הם אובייקטים דיפולטים מקוריאה. בניית שדה חדש מצריכה מידול 3D ועבודות DB נרחבות ולכן בחרנו מהמגוון שהיה קיים את סוגי השדות הקרובים ביותר למה שיש במציאות מבחינת כיוון ופריסת המסלולים - כמובן שיש הבדלים.
ברמון וברמת דוד יש שיפורים יעודיים כמו דת"קים ומבני טייסות.
#5 · לפני 11 שנים
בנוסף על זה בפאלקון יש מגבלה לכיווני המסלולים האפשריים ומספרם עקב אילוצי קוד.
כך שגם אם רוצים, אי אפשר למדל במדוייק את כל השדות במשחק, וחייבים לעשות פשרות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.