101 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World מטוס SU-25T תיאור הבעיה בטילים טיפשים
דיון

מטוס SU-25T תיאור הבעיה בטילים טיפשים

22 הודעות 2,344 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
מערכת Shkval ומערכת Mercury היא עצמאית ולא תלויה בחימוש אותו היא מנחה. על המסך אתה רואה תמונה דרך המצלמה שבאף המטוס שלך, או מפוד Mercury. אף פעם לא דרך "עין" של טיל או פצצה מונחית (בניגוד לA-10, לדוגמה, בו ניתן לראות דרך החיישן של הטיל).

אם נעלת מטרה על הצג, זה לא אומר שהטיל נעול עליה. לדוגמה יש טילים ופצצות מונחי טלויזיה, שאפילו אם תקבל LA ותשחרר אותם לכיוון המטרה- לא בטוח שהם עצמם נעולים בדיוק, בדרך כלל בגלל מזג אויר גרוע וראות נמוכה.

בקיצור על המסך אתה יכול לנעול כל מטרה כאשר הגורם המגביל הוא המצלמה שעל המטוס, המערכת לא מתחשבת בביצוע הנעילה במאפייני החימוש שאתה מנסה לתפעל. הדבר היחיד שסוגי חימוש שונים משפיעים עליו הוא הטווח שבו תקבל אישור ירי.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#2 · לפני 12 שנים
הטווח הוא הכוונה לציפצוף ליפני שהטיל הטיפש מישתחרר או המרחק שמישם הוא מסוגל להינעל עיי ENTER עיי הטלוויזיה?
#3 · לפני 12 שנים
אז אתה מתכוון לטווח שבו אתה מקבל אישור ירי. זה כמובן תלוי בסוג החימוש ובתנאים שבהם המטוס נמצא.
כבר הסברתי לגבי הנעילה. המערכות המובנות במטוס שלך ננעלות בלי קשר לחימוש. בחימוש עצמו ננעל רק בטווח שהוא יכול וזה כלול בתוך כל העניין של אישור ירי.

#4 · לפני 12 שנים
מישהו מוכן שאני ישלח לו למייל משימה שמורה שהמטוס SU-25T נכבה המנוע והוא צונח ולהסביר לי את הסיבה

וגם עצות לפגיעה מדוייקת יותר בטילים טיפשים.

תודה.
#5 · לפני 12 שנים
בכיף, המייל שלי כאן בתחתית כל הודעה.

פגיעה יותר מדוייקת? לתכנן מראש את הגישה שלך למטרה, ממרחק גדול מספיק. ניסיון ספונטני מטווח קצר בדרך כלל יתן לך סיכוי נמוך יותר לפגיעה טובה, הרי החימוש עצמו גם ככה לא מדוייק במיוחד.

#6 · לפני 12 שנים
בבניית משימה של SU-25T , בחימוש אני מחפש את השמות :
FAB 500
RBK 500 PTAB-10-5
KMGU-2-96 AO-2.5RT
MBD-2--67U-4FAT 100

ולא מוצא

יש למשל שמות כמו :
APU-8 VIKHR-M*2,KH-25ML,R73*2,SPPU-22*

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.