139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 תמונות מתרגול שיעור בביס"ט - תדלוק אוירי
דיון

תמונות מתרגול שיעור בביס"ט - תדלוק אוירי

6 הודעות 1,167 צפיות לפני 12 שנים
#3 · לפני 12 שנים
בתור אחד שלמד לתדלק כמו שצריך ב BMS ממש לא מזמן (כמה חודשים), אני מציע לכם אם אתם רוצים ללמד את החניכים טוב טוב ולבדוק אותם, תבנו טיסה מסכמת כזו עם 2 בידונים של 600 ובידון גחון, תזרקו דלק עד שתגיעו ל 1500 פאונד ואז תנו להם לתדלק חזרה ל 17K פאונד. עדיף גם לשים למתדלק מסלול כזה עם הרבה פניות, ככה לומדים הכי טוב 🙂

תמונות יפות והמון בהצלחה!

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 12 שנים
i_hawk כתב/ה:בתור אחד שלמד לתדלק כמו שצריך ב BMS ממש לא מזמן (כמה חודשים), אני מציע לכם אם אתם רוצים ללמד את החניכים טוב טוב ולבדוק אותם, תבנו טיסה מסכמת כזו עם 2 בידונים של 600 ובידון גחון, תזרקו דלק עד שתגיעו ל 1500 פאונד ואז תנו להם לתדלק חזרה ל 17K פאונד. עדיף גם לשים למתדלק מסלול כזה עם הרבה פניות, ככה לומדים הכי טוב 🙂

תמונות יפות והמון בהצלחה!

רעיון מצוין לדעתי, אתאמן על זה.

יש את אלה שבשבילם FC3 זה far cry ויש את אלה שבשבילם זה flaming cliffs.
#5 · לפני 12 שנים
ולא שאני איזה מומחה מספיק גדול כדי לתת טיפים אבל אני כן מכיר כמה אנשים שהם כן מומחים, וכשלמדתי בעצמי לתדלק הטיפ שהכי עזר לי היה:

לא לנסות לעולם להתאים את המספרים, לא לנסות להתמקד בתע"ל ולבדוק כל הזמן גובה או מהירות, אלא השיטה האמיתית היא פשוט לנסות לטוס מבנה עם המתדלק ולהרגיש את השינויים בעיניים ואז לא צריך בכלל להסתכל על המספרים. פשוט טיסת מבנה.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#6 · לפני 12 שנים
אגב, קצב העברת הדלק הוא בערך 4k לדקה. צריך לקחת את זה בחשבון, 8k ליברות זה שתי דקות על הבום. כלומר יותר באיזור ה5 דקות לאדם. אם יש רביעיה, זה 20 דקות שמתוכן רבע שעה של דלק הולכת למוביל, משהו כמו 2000 ליברות (מהירות מאוד לא אופטימלית) בקיצור, לקחת בחשבון שהרבה פעמים יותר חסכוני לטוס הביתה לנחיתה מלנסות לתדלק.

בשטח ישראל יש בתיקיית המסמכים בד״ח ירוק (נתונים ומגבלות) תציצו שם לגבי נתוני צריכת דלק וטבלאות בינגו. מועיל לעיתים 🙂 (אתם תופתעו כמה רחוק אפשר להגיע עם 800 ליברות דלק 🙂)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.