95 חברים מחוברים
5 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 4 H I r y voice 1 H
בית פורומים פלייט סימולטור מטס יום העצמאות הוירטואלי
דיון

מטס יום העצמאות הוירטואלי

38 הודעות 4,295 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אנחנו לא מתכננים לבטל אך היינו שמחים לטיפה יותר אנשים נחכה עוד קצת. ואז נתחיל גם אם לא יצטרפו אנחנו צריכים עוד טיפה זמן להתארגן.
טוב הגעתי להחלטה את האימונים נתחיל ב30.7.2013 מי שיגיע ברוך הבא במהלך האימונים נשחרר סרטונים תמונות.... מקווה שבמהלך האימונים יצטרפו עוד.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#4 · לפני 12 שנים
שלום כולם עקב האירועים האחרונים אני רוצה להקדיש חלק במטס לטייסת 160 שנסגרה אבל בין הטייסים שהתנדבו למטס אף אחד לא רצה לטוס בקוברה הייתי שמח אם היו אנשים שירצו להצטרף למטס בשביל טיסת מבנה של מסוקי קוברה.
#7 · לפני 12 שנים
אני פשוט מאוכזב 4 פעמים קבענו מפגש פתיחה שלחנו הודעות והכול ואף אחד לא מגיע פשוט מתעלמים אותי זה מעציב שיש העינות גדולה ואז כלום אני הפעם לא מוותר ועד שלא יגיעו כולם למפגש ולאימונים אני לא פורש המפגש פתיחה ה5 במספר יתקיים ביום ראשון ה11.8.2013 בשעה 17:30 בחדר הטימספיק של המטס שנמצא בתוך החדר של vIAF שנמצא בתוך החדר של פלייט סימוטלור שנמצא בתוך פריפלייט סימולטורים.
יותר כיוון מזה אי אפשר לתת.
#8 · לפני 12 שנים
מבוטל! 🙁 🙁 🙁
אני פשוט מאוכזב ועצוב מהחוסר תמיכה אחרי שהייתה תמיכה כזאת גדולה אף אחד לא הגיע לאף מפגש אין לי מילים זה פשוט חוסר כבוד ואני מאוכזב מקהילת פריפלייט.
חבל מקווה שבדברים אחרים יהיה יותר מזל וכנראה שבאמת אין בארץ קהילת פלייט סימולטור מספיק גדולה לאירועים מסוג זה חבל
😭 🤦

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.