139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור קוברה של ביה"ס לטיסה
דיון

קוברה של ביה"ס לטיסה

15 הודעות 1,400 צפיות לפני 13 שנים
#6 · לפני 13 שנים
זה לא הקפצה אני רק חזרתי לדיון כי מבחינתי הוא לא נגמר אם לשאול את השאלה מחדש נחשב להקפצה אני יותר לא יכתוב דיונים למה כי הדינונים אולי יחזיקו מעמד יום כי לפי מה שאתה אומר כל הודעה נוספת בדיון תחשב להקפצה אז למה לי לכתוב את הדיון מהתחלה ואם אין לך מה לענות פה שתורם לדיון אל תענה מבחינתי אפשר לנעול את הדיון הזה אם כל פעם שאני מתחיל אותו מחדש הוא הופך לדיון על חוקי הפורום וסוטה לגמרי מהנושא.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#7 · לפני 13 שנים
שמים12, עניתי לך פעם עשירית ואחרונה.
תבקש ממישהו שיש לו את הצביעה שיעלה בישבילך את הצביעה לאתר\שרת באינטרנט.
זו התשובה הכי מספקת נקודה. 😈
בברכה עומרי ו.

#8 · לפני 13 שנים
די אני לא רוצה למשוך את הדיון רק איתך אני שואל פה האם יש מישהו שיש לו את הצביעה הרי מאיפה אני אמור לדעת למי יש את הצביעה?
#9 · לפני 13 שנים
אין במציאות צביעה של בית ספר לטיסה.
עמית דורון
vIAF-VATIL
#10 · לפני 13 שנים
יש
http://www.sky-high.co.il/image/users/134771/ftp/my_files/Tsefa/X4194815-1.jpg?id=10085588
http://img193.imageshack.us/img193/2991/img3788x.jpg
ואם אתה בווטיל אין לך דרך להשיג את החבילה?
#12 · לפני 13 שנים
יש צביעה שהכינו בווטיל ויש אנשים שיש להם את הצביעה לכן אני מבקש מהם למצוא דרך והעביר לי את הצביעה כי הצביעה לא נעלמה רק הקישור הורדה שיש בווטיל אינו עובד ואני יודע שעדין יש את הצביעה מכיוון שיש אותה לחיל האוויר הוירטואלי של ווטיל.
#13 · לפני 13 שנים
אז למה שלא תפנה ל...חיל האוויר הוירטואלי של ווטיל?! נסח מכתב בו תציג את עצמך כסגן מפקד חיל האוויר הוירטואלי בFSX של preflight לצורך העניין...? הייתי ממענן את המכתב לסגן מפקד חיל האוויר שלהם ומבקש יפה את הרשות להשתמש בצביעה שלהם... תסביר לו שסה"כ לשניכם יש אויב משותף-חיל האוויר הוירטואלי הסורי ועל מנת להכין את הכוחות באופן המיטבי אתם פתחתם 6 טייסות (ועוד 6 בדרך) וכעת צריך להכשיר טייסים. אני בטוח שהוא יבין וירתם בשמחה לטובת בניית הכוח הוירטואלי של ישראל.

בנימה פחות צינית- למה שלא תדבר ישירות עם מי שאתה יודע שיש לו את הצביעה שאתה מחפש?!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.