87 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טיסנים טיסה בריל פלייט 6.5
דיון

טיסה בריל פלייט 6.5

23 הודעות 4,653 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
עומרי, אני לא מאמין שבאמת קנית , למה? - כל דבר בטח פרוץ אצלך ולא קנוי כי אם חושבים על זה ההוצאות על דברים כאלה וכל הקפטין סים עולה הרבה "קנית הרבה דברים" ככה שבטוח רק דבר אחד קנית והרוב פרוץ. וזה לא משנה - למה רשום את הכתובת של האתר שלהם והכל? כי זה או מגוגל תמונות או מאתר שלהם.
#2 · לפני 13 שנים
קודם, זה לא מגוגל זה תמונה שלי, דבר שני אין לי בואינג 737 ולא בואינג.
אני לא מיתכוון לשכנע אותך, זה כבר בעיה שלך.
וחוץ מזה שאם אני הייתי מוריד פרוץ לא הייה לי אם מה להטיס.
דבר שני, חבר שלי קנה את המטוס הפייפר הזה של כרנדו והוא הביא אותו לי וזה חוקי.
הוא גם נסה להתחקם ולהוריד 757 פרוץ אבל הוא אמר לי שאם מורידים פרוץ אז המטוס עדין לא עובד, צריכים לקנות.
ואני שילמתי על הריל פלייט 1320 ש"ח.

חוץ מזה שהדיון לא בישביל להוכיח כלום.
אין סיבה להיתרב סתם.
בברכה עומרי ו.

נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#3 · לפני 13 שנים
eitan1980 כתב/ה:חתיכת עיתוי יש להודעה הזאת.
בכנות, לפני קצת יותר מחודש הזמנתי את הריל פלייט 6.5 ובשעה טובה הוא הגיע אלי לפני כשבוע .
לא ממש הבנתי מה בדיוק מה עומרי רצה להראות.

עלה לי 179 דולר +~50 דולר המשלוח + 110 שקלים מכס = ~900 שקלים.

האמת, הוא מספק אותי .
יש לי שלט פוטבה עם הכבל שמתחבר לתוך השלט של הריל פלייט אך עדיין לא הצלחתי ליישם את החיבור כלומר שזה באמת יעבוד. (יתעסק בזה יותר מאוחר )

לא הבנתי, אתה מאמין לי?
בברכה עומרי ו.

#4 · לפני 13 שנים
itaygr, בכל פורום אחר היית מקבל באן לזמן מה. אם תתקוף עוד פעם חבר פורום ככה, אאלץ לפעול בדיוק כך.
אין לי מושג מה הבעיה שלך עם עומרי, אבל אם אתה לא יכול לגבות את החשדות שלך- כדאי שתשאיר אותם לעצמך.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 13 שנים
itaygr לפי דעתי באמת הגזמתה הפעם מה קרה הוא כולה העלה תמונות למה ישר לכסח אותו על סימולטור שאין לך ידע בו ביקשתה תמונה של 737 אז לידיעתך זהו סימולטור טיסנים לא טיסה ולכן לא יהיה הגיוני שיהיה בו 737 לפי דעתי באמת הגשמתה עם התגובות
מנהל פורום פלייט סימולטור.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.