120 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור חיל האוויר מתרחב
דיון

חיל האוויר מתרחב

38 הודעות 3,219 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
הטייסות לא מוקמות מהר מידי הן פתוחות להצטרפות כל הזמן הדבר העצוב הוא שאין אף אחד כמעט שרוצה להצטרף מהפורום ולכן אנו כעת עובדים על ניתוק החיל מהפורום ופירסומו גם במקומות אחרים אנו אפילו בונים אתר של החיל בנתיים יש שלושה טייסים בחיל ועוד שניים שרוצים להיבחן כך שאין כמעט כוח אדם למרות שבתיכנונים אנו עומדים להקים עוד 11 טייסות חוץ מהשלוש שיש עד עכשיו וגם לאחר מכן נקים עוד.
כך שכוח אדם פחות תלוי בנו אלה יותר בפורום ובאנשים שבו
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#2 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:הטייסות לא מוקמות מהר מידי הן פתוחות להצטרפות כל הזמן הדבר העצוב הוא שאין אף אחד כמעט שרוצה להצטרף מהפורום ולכן אנו כעת עובדים על ניתוק החיל מהפורום ופירסומו גם במקומות אחרים אנו אפילו בונים אתר של החיל בנתיים יש שלושה טייסים בחיל ועוד שניים שרוצים להיבחן כך שאין כמעט כוך אדם למרות שבתיכנונים אנו עומדים להקים עוד 11 טייסות חוץ מהשלוש שיש עד עכשיו וגם לאחר מכן נקים עוד.

אפילו לפי הדברים שאתה אומר פתיחה של טייסות חדשות זה מיותר בשלב הזה בגלל שאין לכם כוח אדם(גם אם זה רק 3)
ותשקלו שוב את העניין של 11 טייסות,אפילו במקומות אחרים פה בפריפלייט לא מגיעים לכמות כזו.בטח ובטח שאין בכך צורך(בסופו של דבר יש טייסות שונות עם אותם מטוסים במציאות).
תנסו להתרכז בטייסת אחת או בתחום אחד (תובלה,קרב או מסוקים)ותפתחו אותו,לאט לאט תשפרו.
אל תיקח את זה כביקורת רעה,אלא כעצות בונות שיעזרו לכם.
עמית דורון
vIAF-VATIL
#4 · לפני 13 שנים
אני יודע שזה עצות בונות אבל אנו נראה מה קצב ההתקדמות דל כוח האדם וככה נראה את כמות הטייסות שנקים גם אנו לא מקיים את כל הטייסות בשבוע אחד אנו פורסים את זה על טווח של כמה חודשים
#5 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:הטייסות לא מוקמות מהר מידי הן פתוחות להצטרפות כל הזמן הדבר העצוב הוא שאין אף אחד כמעט שרוצה להצטרף מהפורום ולכן אנו כעת עובדים על ניתוק החיל מהפורום ופירסומו גם במקומות אחרים אנו אפילו בונים אתר של החיל בנתיים יש שלושה טייסים בחיל ועוד שניים שרוצים להיבחן כך שאין כמעט כוח אדם למרות שבתיכנונים אנו עומדים להקים עוד 11 טייסות חוץ מהשלוש שיש עד עכשיו וגם לאחר מכן נקים עוד.

בו ניהיה קצת יותר רציניים בבקשה.

אתם רק 3(או אפילו 5) וכבר יש לכם 3 טייסות, כלומר טייס אחד לטייסת.
גם אם יצטרפו אליכם עוד 30 איש, 15 טייסות זה יותר מידי.
לפי חישוב גס זה יוצא 2 אנשים לטייסת(נגיד שלא כולם חברים בכולן)- זה ממש בדיחה מהלכת.

אם יהיו לכם 15 טייסות, זה אומר שתוכלו לעשות משהו רציני בכל אחת מהן רק פעם בשבועים(כל יום טייסת אחרת) וזה אם תעשו משהו כל יום(כל יום בלי הפסקות).

כמו שאמרתי קודם, תעשו טייסת אחת רצינית עם הרבה כוח אדם והרבה השקעה וזה יצא הרבה יותר טוב מאשר מיליון טייסות עם כלום אנשים.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 13 שנים
זהו שזה לא הולך להיות כלום אנשים אולי מהפורום הזה יצאו כלום אנשים אנו הולכים לפרסם את החיל בעוד מקומות מכיוון ששמנו לב שבפורום הזה כבר אין כמעט אנשים והאנשים שנמצאים כאן לא רוצים לקחת חלק ורק מותחים ביקורת אנו מקווים שיהיו עוד טייסים כשנפרסם בעוד מקורות וכמובן שזה רק בתיכנונים 15 טייסות ומבחינת הטייסות עכשיו יש לנו שלושה טייסים בכל טייסת ולא שניים או אחד
#8 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:זהו שזה לא הולך להיות כלום אנשים אולי מהפורום הזה יצאו כלום אנשים אנו הולכים לפרסם את החיל בעוד מקומות מכיוון ששמנו לב שבפורום הזה כבר אין כמעט אנשים והאנשים שנמצאים כאן לא רוצים לקחת חלק ורק מותחים ביקורת אנו מקווים שיהיו עוד טייסים כשנפרסם בעוד מקורות וכמובן שזה רק בתיכנונים 15 טייסות ומבחינת הטייסות עכשיו יש לנו שלושה טייסים בכל טייסת ולא שניים או אחד

אחי, אני לא רוצה להעליב או משהו, ובטוח שאני אצטרף לטייסות, אבל יש לכם את אותם שלושה אנשים בכל טייסת, לא שלושה שונים. 💡
#12 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:רק מותחים ביקורת

עם פירגונים לא הולכים למכולת.
הביקורות האלה, אם תנסה להקשיב להן, הן לטובתך. אף אחד לא אומר שאתם עושים שטויות וזהו.
אתה מקבל תגובות מאנשים בעלי הרבה יותר ניסיון, אני מציע שתלמד דבר או שניים מהם.
הם מנסים לעזור לך ואתה נעלב. הפסד שלך, זו הדרך הלא נכונה כשאתה בפריפלייט.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#14 · לפני 13 שנים
אסף123 כתב/ה:[quote="שמים12"]זהו שזה לא הולך להיות כלום אנשים אולי מהפורום הזה יצאו כלום אנשים אנו הולכים לפרסם את החיל בעוד מקומות מכיוון ששמנו לב שבפורום הזה כבר אין כמעט אנשים והאנשים שנמצאים כאן לא רוצים לקחת חלק ורק מותחים ביקורת אנו מקווים שיהיו עוד טייסים כשנפרסם בעוד מקורות וכמובן שזה רק בתיכנונים 15 טייסות ומבחינת הטייסות עכשיו יש לנו שלושה טייסים בכל טייסת ולא שניים או אחד

אחי, אני לא רוצה להעליב או משהו, ובטוח שאני אצטרף לטייסות, אבל יש לכם את אותם שלושה אנשים בכל טייסת, לא שלושה שונים. 💡[/quote]

איזה אותם???
הם התחילו רק אכשיו את הטייסות, אני מבטיח לכל אחד מכם שעם קצת אמון הטייסת תגיע ליותר מ-10 אנשים, וכמו שמולי אמר זה פשוט נהדר לראות את הטייסות בfsx חוזרים לפעילות.
כל הכבוד על היוזמה והרצון!!!! 😄
בברכה עומרי ו.

#15 · לפני 13 שנים
נמאס לי אנשים פה רק באים לאמר אין מספיק אנשים זה לא ככה... זה לא טוב למה אף אחד לא יכול באמת לפרגן כמו מולי ולאמר שזה יוזמה טובה במקום לנסות ליעץ אני בטוח שיצטרפו עוד אנשים אבל לא כל כך הרבה מפריפלייט כי לפי מה שראיתי כאן יכולים רק ליעץ או להשמיץ אבל לא להצטרף למה? הרי כל מי שבפורום הזה אמור להיות בתחום הפלייט סימולטור? ומה הבעיה שהוא יצטרף לטיסות משותפות זה הרבה יותר כיף וטוב כשטסים יחד אני טס כבר שלוש שנים והבנתי את זה ומה הבעיה שאנו פותחים שלוש טייסות בשבועיים ככה מספר האפשרויות בחירה בטייסות יותר גדול בנוסף שימו לב שבטייסות שלנו יש הכי הרבה טייסים מכל טייסת פלייט סימולטור בכל שאר הטייסות של הפלייט סימולטור יש רק את הטייס שהקים אותה וגם במילא הטייסות האלו אף פעם לא טסו ככה שעד עכשיו לטייסות שלנו יש אתה הפעילות האווירית הכי גדולה ומי שלא רוצה להצטרף מצידי שבכלל לא יגיב כאן אם אין לו משהו בונה או טוב להגיד.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.