86 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור רכישת TrackIR 5
דיון

רכישת TrackIR 5

51 הודעות 9,065 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אופיר, הדבר הזה שווה רק אם אתה הולך להשתמש קבוע באוזניות. זה יותר טוב מהמקורי ושתבין שזה סתם חרטה, זה כולה כמה לדים אינפרה שהולכים לכבל שמתחבר ל USB כדי לספק מתח.

אם לא, זה סתם מטרד ועדיף כובע. הייתה לי בעיה אחת וזה בגלל שיש לי חלון ענק בחדר וקצת אור חזק זה מסנוור את המצלמה אז אני נאלץ להסיט את התריסים כמעט למצב חשוך. עם הקליפ פרו זה אמור להפחית את הבעיה, אבל האמת שזה נראה כמו סתם סרבול שזה מחובר לאוזניות. אם אין לך כזאת בעיה, לך על כובע.
#2 · לפני 12 שנים
השאלה היא לא אוזניות או כובע אלא האם זה מספיק מדוייק ? אני ממילא משתמש באוזניות תמיד ולא בא לי להוציא הון על trackir5 מקורי כך שפיתרון ב 24 פאונד מספיק בהחלט
#3 · לפני 12 שנים
הבנתי.. אבל זה רק אם יש לך את הקומבינה עם המצלמה של סוני. סתם כאב ראש תאמין לי.

רק מקודם רשמתי הסבר איך לקנות את הטרק בזול... מכל הקומבינות האלה בסוף ייצא לך המחיר של הטרק.. זאת המסקנה שאני הגעתי אליה.

ההוא מאיביי לא מרחם, עולה לו החלקים כמה שקלים והוא מוכר לך ב 150... עושה עליך 90% רווח.
#4 · לפני 12 שנים
כמה הוא מרוויח לא מענייני אלא כמה כסף הלחמות ועבודה שאני חוסך מעניין אותי .
רק הקומבינה עם המצלמה של סוני שווה ? זה לא עובד עם מצלמה אחרת ?
#5 · לפני 12 שנים
כל מצלמה אחרת יכולה, אבל זו של סוני היא היחידה היום שמסוגלת לתת FPS גבוה שקרוב לזה של TIR. כלומר לאהיחידה בעולם, פשוט היחידה שנוח לחבר לPC במחיר נמוך.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 12 שנים
כן, אבל צריך ליפול על הדגם הנכון של המצלמה ואי אפשר ממש לדעת. זה סיבוך ברגע שחוקרים קצת יותר לעומק.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.