109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים בית ספר לטיסה פאלקון ביטול המקבץ ב 2013\2\18
דיון

ביטול המקבץ ב 2013\2\18

3 הודעות 1,251 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם.
לצערנו אני וירדן לא נוכל להגיע למקבץ של יום שני ה18 לפבואר מכל מיני סיבות.
המקבץ מבוטל אלא אם כן ישנו מדריך אחר שיוכל להגיע בזמני המקבץ ולהמשיך עם הקבוצה.
החניכים יותר ממוזמנים לתרגל בינם לבין עצמם את החומר שנלמד עד כה.
המשך שבוע נעים ואל תשכחו לטוס 🙂
מפקד טייסת 119 העטלף-כי באטמן סתם מעפן

מדריך בבית הספר לטיסה של פאלקון
#2 · לפני 13 שנים
כפי שזה ניראה, מקבצים בימי שני לא יתקיימו כסידרם,
לכן אני ממליץ לכם להיכנס לTS, מידי יום, לחפש מדריכים, לשלוח להם הודעות, לשאול אם אפשר להתקדם.
תשלחו להם הודעות פרטיות בפורום, תראו שאתם חיים, והם ינהגו בהתאם, ורק אתם תרוויחו - התקדמות מהירה יותר.
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#3 · לפני 13 שנים
שלום לכולם,

אתמול הגיעו כ-3-4 חניכים ועוד 2 חניכים שברמה גבוהה יותר וגם בוגרים וטייסים נוספים - קרי אסף ואיזנה. עשיתי ביחד איתם מעבר על תיקון בעיות טכניות וטיסה חופשית. תמונות מהטיסה בקבוצת דיון 💡
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151436888407580&set=o.197296716955349&type=1&theater

אני רוצה לציין ולהודות לאסף ואיזנה היו לעזר רב ועזר בפתרון בעיות טכניות ולעבור אם חניכים את השלבים הראשונים.
אסף! מבחינתי אני רוצה להכשיר אותך כמדריך מן המנין - שלחתי לך קובץ שאיתו אני מכשיר מדריכים לאי אל 2, תעבור עליו ונעשה את ההתאמות הנדרשות לפאלקון ביחד.

בנוסף, אני רוצה למציע שכל הטייסים והבוגרים (שיכולים להגיע) יגיעו בימי ההדרכה הקבועים וישמשו מדריכי עזר למדריך הראשי ופותרי בעיות טכניות. ככה, חניכים מכל המקבצים ידעו שיש טייסים שיכולים לעזור להם בבעיות טכניות תפעוליות או סתם לטוס איתם ולהתאמן.

תזכורת - ההדרכה עם המדריך לא מספיקה וצריך , לפעמים, הרבה זמן טיסה לפתח את הכישורים המלאים
וכך החניכים הבוגרים והטייסים יכולים לעזור (ולא רק בשעות ההדרכה הקבועים).
בשביל זה השרת שלנו פתוח 24/7 (ואם לא אפשר להתעלק על שרת של פאלקון אוןליין או לפתוח שרת ביתי) על מנת לטוס ביחד ולהתאמן.
watch your six, i'm behind you

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.