133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית FT לדים שטוחים
דיון

FT לדים שטוחים

9 הודעות 1,503 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שוב בעיות עם הFT ושוב בניתי מחדש אבל הבעיה היא שהלדים לא שטוחים, לקח לי הרבה זמן פעם שעברה לשייף אותם שיהיו שטוחים, יש למישהו שיטה ? דרך לעשות את זה ?
#2 · לפני 13 שנים
הצורך הוא אבי ההמצאה, איך שאומרים. ועדיף לא לבזבז על זה אגורה. למה שלא תעיף מבט בארגז הכלים הקרוב אליך ותראה מה האפשרויות- ואז נראה מה לעשות איתן?
כלי כמו דרמל זה אחד הדברים הכי שימושיים שנתקלתי בהם. אבל גם מסור קטן יעבוד מצויין.
מקסימום תקנה כבר לדים שטוחים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 13 שנים
אם תמצא באיביי תזמין משם. עוד לא ראיתי שמוכרים בארץ במחירים שפויים.
פרסמו כאן את האתר של digikey לפני כמה ימים וכשעברתי עליו ראיתי שיש בו בערך כל דבר ביקום, אז עם הפילטרים אפשר למצוא שם לדים א"א בזויות צפיה גבוהות מ90 מעלות שזה די מגניב. רק המחירים...אוי ויי...
אם אין לך ידיים וכלים של מנתח מוח, אל תתעסק עם רכיבי SMD שמופיעים שם בראש הטבלה, לא משנה כמה מפתה הזוית המגניבה והמחיר.
http://tinyurl.com/bgeom9r

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 13 שנים
אני אציע לך משהו אחר. אתה השקעת המון זמן במכשיר הזה, אבל זה המון התעסקות וגם בנוי בהתאם (כי זה ייצור ביתי). אני הייתי מציע לך לחפש בארהב מכירה בזול של TRACKIR ולשלוח לארץ עם מאסטופ או מישהו שבא משם. בזמנו, רכשתי את הבאנדל שלי עם קליפ ב400 שקל. שלדעתי שווה את כל ההתעסקות שלך.
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 13 שנים
Mike_69th, איזה מחירים, בעל הבית השתגע 😱

RF, הלוואי ויכולתי, ולהלן הבעיות :
א) מאוד קצר בכסף, חייל מרושש שבמילא מוציא את כל הכסף על מסיבות ויציאות..
ב) אין לי ממש איך להזמין, ולמען האמת אף פעם לא הזמנתי כלום מחו"ל, לא יודע מה התהליך או איך בכלל מתחילים.
ג) אני כרגע ברגילה של שבועיים לפניי תחילת המסלול אז FT נראה כמו פתרון זול ואידיאלי לעכשיו.

ברגע שיהיה לי 500 ש"ח לTIR ודרך להזמין אני בשמחה אקנה, במחשבה לאחור כרגע אני יודע שבזבזתי די הרבה כסף על הFT במהלך השנים, לא הסתכלתי קדימה אז ולא חשבתי שלדבר הקטנטן הזה תהיה נטייה להתקלקל כל חודשיים.
#9 · לפני 13 שנים
היי שוב,

תראו מה השעה אבל לא היה לי מה לעשות ולאחר עוד דיון כאן בנושא FREETRACK קראתי קצת על הסיפור. עכשיו שאני גם יודע איך עובד מעגל חשמלי קטן זה לא נראה כ"כ מסובך כמו בעבר.

בכל מקרה, באתר שם הם ממליצים על הדגם ‏‎SFH 485 P בתור דגם שעובדים איתו הרבה. זווית הצפייה שלו היא +- 40 ולכן אני חושב שזה בהחלט מספיק. הרי אם תסובב את הראש מעבר לכך פשוט כבר לא תראה את המסך.
באתר שפורסם מעלה יש את הדגם הנ"ל ודגמים דומים ב2.2 שקל ליחידה או 17.83 שקל ל10 יחידות (אם אתה רוצה להתפרע).

לאחר בדיקה של עלויות השילוח אני חוזר בי. שווה אולי לדבר אתם בטלפון ולבדוק אם אפשר להגיע להסדר בנושא. נראה שהחברה בעיקר עושה עסקאות כבדות עם לקוחות גדולים ולכן סביר שינפנפו אותך. אבל היי, אולי הם יהיו נחמדים.

סליחה על הטרולינג. לפחות כל הסיפור גרם לי להבין דבר או שניים על כל העניין.
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.