·
לפני 13 שנים
היי,
אז החלטתי לנסות את ה campain של ה f-15 ב FC3.
המשימה הראשונה היא טיול באיזור הפעילות והכרות עם השטח.
אחרי טיול בין 9 נקודות ציון (WP) חזרתי לבסיס לשם נחיתה אבל מעל איזור הבסיס היה ערפל כבד.
מעבר לכך, צמוד לבסיס יש עוד 2 בסיסים אחרים שמאוד מבלבלים.
מצאתי את עצמי אובד עיצות לגבי כמה דברים:
1. איך אוכל לדעת שה ILS מכוון אותי לבסיס הנכון? רק ע"י הערכה של מרחק ליעד או שיש אמצעי אחר מדויק יותר על המטוס? (ללא שימוש ב F-10 - המפה).
2. כשאתה בערפל באור יום הכל נורא בהיר וגם האלמנטים על ה HUD בהירים מאוד.
מצאתי שאפשר לשנות את הצבע של ה HUD ע"י לחיצה על H+RCtrl אבל מצחיק שכל הצבעים האחרים, גם הם בהירים ואין איזה אדום או כחול כהה. גם אצלכם זה כך? או שיש פתרון אחר לזה?
3. כיצד אוכל לדעת מאיזה כיוון של המסלול עלי לנחות? האם יש סימונים בינלאומיים שאני לא יודע עליהם?
האם מישהו כאן ניסה פעם נחיתת מכשירים בלילה עם ערפל כבד? (כלומר, אפס מוחלט של ריאות).
התוצאה הייתה אגב שהצלחתי לנחות לאחר בערך חמישה נסיונות. אפשר להיות רגועים.
אז החלטתי לנסות את ה campain של ה f-15 ב FC3.
המשימה הראשונה היא טיול באיזור הפעילות והכרות עם השטח.
אחרי טיול בין 9 נקודות ציון (WP) חזרתי לבסיס לשם נחיתה אבל מעל איזור הבסיס היה ערפל כבד.
מעבר לכך, צמוד לבסיס יש עוד 2 בסיסים אחרים שמאוד מבלבלים.
מצאתי את עצמי אובד עיצות לגבי כמה דברים:
1. איך אוכל לדעת שה ILS מכוון אותי לבסיס הנכון? רק ע"י הערכה של מרחק ליעד או שיש אמצעי אחר מדויק יותר על המטוס? (ללא שימוש ב F-10 - המפה).
2. כשאתה בערפל באור יום הכל נורא בהיר וגם האלמנטים על ה HUD בהירים מאוד.
מצאתי שאפשר לשנות את הצבע של ה HUD ע"י לחיצה על H+RCtrl אבל מצחיק שכל הצבעים האחרים, גם הם בהירים ואין איזה אדום או כחול כהה. גם אצלכם זה כך? או שיש פתרון אחר לזה?
3. כיצד אוכל לדעת מאיזה כיוון של המסלול עלי לנחות? האם יש סימונים בינלאומיים שאני לא יודע עליהם?
האם מישהו כאן ניסה פעם נחיתת מכשירים בלילה עם ערפל כבד? (כלומר, אפס מוחלט של ריאות).
התוצאה הייתה אגב שהצלחתי לנחות לאחר בערך חמישה נסיונות. אפשר להיות רגועים.
You should always challenge will