אוקיי,הייתי רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שלי.
אמנם הקמפיין למעט מספר באגים שניתנים לתיקון,רץ יפה,ללא התרסקויות וגם AWACS עובד גם אחרי היום השני(לא כמו ברוב הקמפיינים),אבל עדיין יש לי התלבטות בנוגע לסנאריו .
מלחמת לבנון"שלום הגליל"-מאד מעניין ,אבל קחו בחשבון ,שקמפיין ניתן ליצירה רק עד היום ה-30! כך שזה אמנם יהיה אולי קמפיין ראליסטי,אבל יכלול 30 יום בלבד מתוך 3 שנים.
נקודת פלוס לסנאריו זה,היא:שפה היו גם המון עימותי א\א בנוסף לתקיפות א\ק ,מה שמוסיף לקמפיין
❗ בניגוד למבצעים "ענבי זעם" ו"דין וחשבון" ששם לא היו עימותי א\א ,אלא רק א\ק וזה גורע טיפה מדינאמיות הקמפיין.
בעייה נוספת:אם כבר אני בוחר ב"שלום הגליל" שהרוחות כרגע נושבות לשם יותר-לא היו אז סופות וחבל
🙁 אני מאד מעוניין לשלב את הסופות!
"דין וחשבון"ירד מזמן מהפרק כי כל התקיפות קרקע שם היו מבוססות על בומים על קוליים בלבד(ע"מ לגרש את התושבים צפונה,ובכך להשפיע על ממשלת לבנון),ההפצצות היחידות היו עם פצצות מצרר-והרי מנוע הקמפיין בוחר לבד את סוגי הנשקים,אז זה לא יהיה ראליסטי...
מה שחשבתי ....ונראה לי זה מה שיהיה :או "ענבי זעם" או "שלום הגליל" ופשוט לשלב את 2 טייסות הסופה.....
או פשוט משהו דימיוני ,שהסופות גם יהיו בו,על העימות הישראלי \לבנוני...אבל בעצם זה אותו דבר...
מה דעתכם??
כמו שאתם יודעים,הקמפיין הוא החלק הכי חשוב בשטח
❗ לכן צריך להשקיע בו הרבה...ראליסטיות,דינאמיות ומגוון משימות ומטוסים,ואיומים...
הייתי פעם פאלקוניסט......