105 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 המפות שב VPN
דיון

המפות שב VPN

8 הודעות 1,812 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
יש אפשרות אולי שה VPN לא יכיל כל-כך הרבה מפות שונות,אלא רק כמה בודדות שממש ממש טובות ?

יש המון פעמים שנכנסים חבר'ה ללא הרשאות, ונתקעים עם איזה מין מפה מעאפנה של פולין בשנת 38 עם שני סוגי מטוסים שאף אחד לא מכיר ואי-אפשר לעשות איתם כלום. אי=אפשר גם לעשות גם vote כי יש תמיד את Mordi ואת Reuven שתקועים שם ולא טסים (מי אלה ?), שלא נותנים להחליף מפה, ואז מתייאשים ויוצאים.

אולי אפשר לכוון שהסרבר יחליף בין איזה שתיים שלוש מפות טובות ועדכניות שמכילות את כל המטוסים, כמו מפת האיים, וזאת עם 3 הבסיסים מכל צד של Ghost Skies, כך שתמיד יש על מה לטוס.

במקרים מיוחדים ניתן יהיה להעלות את שאר המפות אם רוצים משהו ספציפי

מה דעתכם ?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#2 · לפני 19 שנים
נכון מאוד ,

וזה גורם לכך שמי שרוצה לשחק הולך ללובי הרגיל ,
ו ה VPN נישאר שומם 🙁

בנוסף לתת לעוד אנשים קבועים הרשאת אדמין
#3 · לפני 19 שנים
נכון, אני מסכים..
אבל שתדע לך, אני טסתי במפה שיש בה את המטוסים הפולנים, הם אמנם לא מהירים אבל הם מתמרנים כמו טיל פיתון{למי שמכיר}...
#4 · לפני 19 שנים
נו מתמרנים, ואז מה ?
לוקח לך שעה רק להגיע לגבול, ואתה בדו-כנפי נלחם מול 109 שיקרע אותך תוך שנייה 😄

אני מתכוון בעיקר כשיש כמה חבר'ה חדשים, בלי הרשאות, שרוצים להתאמן, אז הם צריכים גישה למגוון גדול של מטוסים כדי לבחור את מה שהכי טוב לאותו עניין.
אם אתה מוגבל לשני מטוסים ושניהם מעאפנים, ואתה לא יכול לעשות vote או שאתה כן יכול לעשות אבל לא שולט במה שיבחר כי יש סידרה שלמה של מפות לא משהו, אתה מתבאס ויוצא.

אם לעומת זאת 90% מהזמן היו איזה 2-3 מפות מעולות שמתחלפות בינהן, תמיד היה מה לעשות.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#5 · לפני 19 שנים
לפי דעתי שמוליק אתה די צודק (להוסיף עוד מפות סגנון מפת האיים) אבל יש דבר שקצת אני חולק עליו ;זה גם נחמד מאוד שיש קרבות בין מטוסים בצורה מציאותית ,יאק נגד 109 , ספיט נגד 109 או F6F נגד זירו . אפשר לעשות מפות (אפשר ורצוי) כמו המפת איים עם כל המטוסים אבל עדיין חשוב להשאיר מפות שמסתמכות על קרבות מציאותיים כמובן שלא יהיה כמו שאמרת פולין מול גרמניה אלא יותר קרבות שלקראת סוף המלחמה...ואז כולם נהנים.. 😁

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#6 · לפני 19 שנים
אם יש מפה שיש בה את כל המטוסים, ניתן יהיה לדמות כל מצב שהוא. זה נתון רק להסכמה בין המשתתפים, לא לקחת משהו מנוגד.
אם מחליטים שכולם לוקחים מטוסים משנת 41' וישנה מפת יבשה או איים, אז מדמים כל מה שרוצים ורק מקפידים על דיוק שמתאים לאותה שנה. לעומת זאת, אם יש במפה רק מטוסים של 41', אז אף אחד אחר לא יכול לעשות משהו שונה. כמו למשל מפה רק עם סילונים, או זאת שיש נה רק מפציצים, וכו'.

הכוונה היא בעיקר בשעות הבוקר או אחה"צ, כשאין כמעט אף-אחד, ואין גם ממי לבקש להחליף. ימי שישי זה הדוגמה הכי מובהקת.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 19 שנים
101Hedgehog כתב/ה:אם יש מפה שיש בה את כל המטוסים, ניתן יהיה לדמות כל מצב שהוא. זה נתון רק להסכמה בין המשתתפים, לא לקחת משהו מנוגד.
אם מחליטים שכולם לוקחים מטוסים משנת 41' וישנה מפת יבשה או איים, אז מדמים כל מה שרוצים ורק מקפידים על דיוק שמתאים לאותה שנה. לעומת זאת, אם יש במפה רק מטוסים של 41', אז אף אחד אחר לא יכול לעשות משהו שונה. כמו למשל מפה רק עם סילונים, או זאת שיש נה רק מפציצים, וכו'.

הכוונה היא בעיקר בשעות הבוקר או אחה"צ, כשאין כמעט אף-אחד, ואין גם ממי לבקש להחליף. ימי שישי זה הדוגמה הכי מובהקת.

לפי דעתי יש מפות שיש בהן את כל המטוסים הלא כן?
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#8 · לפני 19 שנים
כן יש בהם, לפי דעתי כדי לשים גם מפות מתרחישים מוצלחים לא?אני זוכר תרחיש בחורף ספיטים נגד 109 זה היה תרחיש כל כך כיף והמרחק טיסה גם היה לא ממש ארוך אז זה בסדר

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.