141 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 עזרה דחוף!! איך למחוק קובץ של פאלקון דרך התוכנה ccleaner?
דיון

עזרה דחוף!! איך למחוק קובץ של פאלקון דרך התוכנה ccleaner?

13 הודעות 1,501 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
לפני שאני מתחיל אני רק יגיד שכן הסתכלתי באשכול למטה " בעיה התקנה פאלקון" וה לא כ"כ עזר לי .. אז ככה התקני ווינדוס 7 ובאתי להתקין את הפאלקון וזה הציג לי את ההודעה הזאת :

אז אמרו לי שאני צריך את התוכה CCleaner ולהשתמש בה כדי למחוק את הקובץ ..הבעיה היא שאני לא יודע כ"כ להשתמש בה ולמחוק את הקובץ הנחוץ

זאת התוכנה השמח אם תעזרו לי דרך התמונה או בפרטי:

תודה רבה רבה!!!
#2 · לפני 13 שנים
זה יהיה תחת "רישום" (איזה תרגום לא מוצלח).
בכל מקרה, אתה יכול לתת לו לרוץ, הוא יציע לך בטח לנקות שם הרבה דברים, לשיקולך אם לנקות הכל או רק מה שמתייחס לפאלרון - אבל לרוב הוא לא עושה בלאגן.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 13 שנים
עשיתי רישום "סרוק עבור סוגיות" לאחר שהוא מצא כל מיני קבצים עשיתי " תקן סוגיות שנבחרו" עדיין זה לא עזר לי... יש עוד עצות? זה ממש דחוף לי

תודה
#4 · לפני 13 שנים
היי אלעד
תוכנת ccleaner מציעה הרבה דברים לניקוי (כפי שאורי כתב לך קודם) ויש סכנה שתמחק קבצים שהמחשב צריך. אז אם אין לך ממש מושג מה אתה עושה עדיף שלא תשתמש בתוכנה הזו .
כנס לקישור הבא :http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?10640-Reinstalling-Issue-quot-The-registry-entry-quot
או לקישור הזה :http://www.preflight.us/HE/download-file-74.html
תוריד את הקבצים למחשב ותבחר באפשרות run . זה ינקה לך את הרג'יסטרי בשתי שניות .
אופיר
#5 · לפני 13 שנים
הורדתי את הקובץ אבל הוא הביא לי אותו בקובץ כזה סתכל:

וכשאני לוחץ עליו הוא מביא לי את ההודעה הזאת:
#6 · לפני 13 שנים
ואחרי שקראת והבנת את ההודעה הזאת כל מה שנשאר זה ללחוץ "כן".
ההוראות למערכת שיש בקובץ הזה משפיעות רק על רשומות של פאלקון, אם הן קיימות. זה לא יכול להזיק לחלקים אחרים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#7 · לפני 13 שנים
היי אלעד
כפי שענה לך מיכאל , תלחץ "כן" ובעייתך אמורה להיפתר
אופיר
#9 · לפני 13 שנים
חברה סליחה שאני משגע אתכם אבל יש לי בעיה אחרת המשחק עובד עם תקיעות הוא עובד לאט

המערכת שלי windows 7 32 bit אם זה משנה

תודה רבה רבה לכם!
#11 · לפני 13 שנים
מה זאת אומרת חומרה?
זאת המערכת שלי אם זה חשוב
#12 · לפני 13 שנים
קודם כל 2GB זיכרון זה מעט, מעט מאוד למעשה, לא פלא שיש לך בעיות עם הסימולטור כי הוא ברגיל לוקח משהו כמו 1.2-1.4GB במשימת קמפיין, ואז לא נשאר מספיק לכל השאר. תוסיף זיכרון זה זול ויעשה הבדל רציני.

דבר שני איזה כרטיס מסך יש לך? אי אפשר לראות ממה שצילמת, לא צריך תמונות פשוט תפתח את מנהל ההתקנים ותראה מה כתוב תחת לשונית Display Adapter.

דבר שלישי, יש לך מעבד E8400 שהתדר הנורמלי שלו זה 3GHz אז איך כתוב לך שם 2.67GHz? לא מסתדר לי... חוץ מזה ה 8400 שלי (עדיין עובד כאן בחדר של הילדים...) רץ קבוע על 3.8GHz אחרי Overclock, בהחלט עוזר עם הסימולטור.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 13 שנים
קודם כל אחי אני ממש רוצה להודות לך על זה שאתה עוזר לי 🙂
הכרטיס מסך שלי זה : NVIDIA GeForce 9400 GT
כמה גיגה רם אתה ממליץ לקנות?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.