משום מה ה Dump לא נפתח לי עם ה EXE של U3... יכול מאוד להיות שזה Dump חלקי כי בד"כ קבצי Dump הם גדולים הרבה יותר, באזור ה 150MB, שלך 8 וזה כבר נראה חשוד אז יכול להיות שפשוט לא יהיה ניתן למצוא בו כלום כי הוא לא שלם.
בכל אופן העברתי את הקריסה והקישור ל Dump גם לפורום הפנימי שלנו כדי לראות אולי היותר מומחים ימצאו משהו שאני לא רואה...
אופיר אם אתה נתקל שוב בקריסה הזו בפעם הבאה, לפני שאתה סוגר את הסימולטור לגמריי (כשמופיעה לך הודעת השגיאה) תפתח את ה Task Manager של Windows ותסתכל כמה זיכרון לוקח ה EXE של BMS. אם זה גבוה באזור ה 1.7GB אז יכול מאוד להיות שזו קריסה בגלל שיש דליפת זיכרון בקוד איפשהו ויכול מאוד להיות שזה מתגלה רק בשטח ישראל כי שם הטקטסורות כבדות יחסית לקוריאה ויכול מאוד להיות שהדליפה גורמת בסופו של דבר לקריסה, מה שכמעט לא קורה בשטח קוריאה.
חוץ מזה הקריסות קרו לך רק בקמפיין נכון? יש מצב שזה קרה לך במשימה השנייה או השלישית שניסית להריץ ברצף? או שזה קרה במשימה הראשונה? אני שואל כי ידוע לנו שיש דליפות זיכרון (שחלק גדול מהן כבר תוקן לגרסה הבאה) לפעמים כשיוצאים מ 3D ל UI וחזרה, אז אם עשית את זה במקרה כמה פעמים יכול מאוד להיות שבאיזשהו שלב הגעת לסף המקסימום ואז מגיעה הקריסה.
כל זה בערבון מוגבל כי בד"כ קריסות שמגיעות עקב דליפת זיכרון בקוד לא קורות כמה פעמים באותו המקום ויכול אפילו להיות שהקוד לא יצליח לייצר Crashlog כמו שצריך... בכל מקרה בוא נראה מה אומרים החבר'ה ב BMS.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200