[quote="Fox5inbound"]אחלה - נסגור את הדיון - כשאני מחויך, ממשיך בעשייה - ואתם עם המילים והשטויות שלכם תמשיכו לא תמשיכו זה לא משנה. באמת אתם יורדים נמוך. הגושפנקה שלי היא בתוצאות של מה שאני עושה - אצלכם הגושפנקה שאתם שווים משהו זה רק פה בפורום.
אני מברך אתכם, 108 ומייק, שתעשו למען ביתכם, עשו למען ילדיכם, עשו למען עצמכם, עשו למען חבריכם, עשו למען עירכם עשו למען העשייה ולא הדיבור "בלה בלה" שלכם.[/quote]
ירין... יודע מה? אני אוהב אנשים שעומדים אחרי מה שהם אומרים (גם אתה נכון? יופי!)... אם אתה באמת גבר לטעון שאף אחד לא עושה כלום חוץ ממך, אז בבקשה... תעמוד אחרי המילים שלך. תמחק את שטח ישראל מה HD, שטח שאיתי ועוד אחרים מ 108 וגם כאלו שלא, טרחו עליו מספר שעות עצום.
ואתה יודע מה? על הדרך תעשה טובה ותמחק גם את BMS מה HD... אני משם ואני לא אוהב את זה שאתה משתמש בדברים שאני יצרתי ואח"כ טוען שאף אחד חוץ ממך לא עושה כלום. 😂
בקיצור, כל מה שהתכוונתי מההתחלה ומה שאתה כנראה לא מסוגל להבין ולהפנים - שתלמד להכיר תודה, תלמד ללמוד מאחרים ולכבד אחרים. ה"שושו" הזה שאתה יוצר סביבך ומנסה בכל פעם מחדש להציג זאת כאילו פיתחת איזה משהו סודי וכאילו שאתה מינימום מפקד חיה"א בפועל, פשוט פאטתי. מה אתה בן 12???
אני לא אומר לך את זה בתור חבר ב 108 בכלל, אלא סתם כמישהו שמסתכל מהצד .בשבילי כל מלחמת היוקרה הזו בין הטייסות לא קיימת כי אני לא ממש טס מספיק בפועל עם ה 108 כדי להרגיש עצמי שייך מבחינה מקצועית, אני יותר כמו צופה מהצד שרואה מה הם עושים ומתפעל! תלמד גם אתה להתפעל! תלמד להעריך את המקצוענים שלא רק מדברים אלא ממש עושים בפועל.
חבל אתה יודע, אם לא כל המלחמות האלו יכולת כבר מזמן להיות באמת מפקד טייסת וירטואלית מוערך שחי בשלום עם כולם, מפרסם גיחות ומפיק מבצעים ובאמת נהנה מהסימולטור אבל אתה בחרת בדרך העקומה הזו. אין לי מושג על מה ולמה...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200