103 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים סקינרים T-6a Texan II Skin Series 3 בקרוב
דיון

T-6a Texan II Skin Series 3 בקרוב

11 הודעות 3,180 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם.
שנת הלימודים נפתחה והיום אני גאה להציג ולהכריז על תחילת פיתוח הסדרה האחרונה שתהיה עבור הסקין לעפרוני מבית IRIS Simulations.

הסיבה לפיתוח סדרה זו היא בעיקר למידת לקחים מפרוייקטים קודמים, ביחוד עם הסדרה השניה.
וגם בעקבות ההצלחה של שתי הסדרות הקודמות. למרות שהסדרה השניה הייתה כוזבת מבחינתי מהבחינה הטכנית..

ועל כן אני מתחיל בפיתוח האחרון שיתן דגש על כל המאפיינים המשותפים לשתי הסדרות יחד בתוספת דברים..

המאפנים העיקריים הם:

המודל שעליו יבוסס הסקין הוא המודל ששוחרר לאחרונה ע"י IRIS כמודל חינמי ( זה עדיין SP2) אך אני אמליץ בחום לבצע התקנה מחדש ע"י הורדה מהאתר הראשי של IRIS:
IRIS T-6a Texan II Classics

המודל נקרא Classics T-6A Texan II

------------------------

- צביעה מחדש באופן מוחלט של הסקין החדש עם דגש על פרמטרים מאוד חשובים אשר יהיו תואמים את הצביעה האמיתית.

- תיקון גוון הצבע של הצביעה לגוון האמיתי של הסקין

- החבילה תכלול מעכשיו לפחות 4 מספרי זנב ולא רק 1 והם יהיו מבוססים על המספרים האמיתיים (יתן פתרון מצויין לטיסות רשת).

- החבילה תכלול מעכשיו גם סקין של ביה"ס לטיסה וגם סקין של הצוות האוירובטי (4 זנבות גם כאן)

- הסדרה השלישית אומנם תהיה האחרונה אך תנתן תמיכה ממושכת לזמן רב. (תיקונים, עדכוני סקין ועוד).

- סרטי "הסר לפני טיסה" בעברית.

- סמלי בית הספר לטיסה/צוות אוירובטי על הטייסים.

ועוד מאפיינים רבים אחרים !.

עדכונים יהיו בהמשך.

שיהיה שבוע טוב לכולם. ובהצלחה בשנת הלימודים החדשה.

➡️
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים · 2 עריכות
#8 · לפני 13 שנים
אני יודע שכבר אמרתם שהוא ישחרר מתי שהוא יוכל אבל עדין האם מישהו יודע מה המצב בעבודה כי אני ממש מחכה לצביעות האלו
תודה
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#9 · לפני 12 שנים
לאחר זמן רב שלא היה לי זמן לעבוד על הסקין, מעוניין להציג את אחד המאפיינים היותר חשובים שיאפיין את הגרסה החדשה.

מחליף את כל הדקלים הישנים של המטוס בחדשים בעלי רזולוציה גבוה יותר:

דוגמה:

עדכונים בהמשך ➡️

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.