i itay1996g 13 פוסטים #1 · לפני 13 שנים שלום כולם! ברגע שהתקנתי את לוק און MAC (שדרוש בשביל FC2) ניסיתי להפעיל אותו והוא כתב לי משהו עם LUA.DLL NOT FOUND . מישהו יודע מה לעשות?
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #2 · לפני 13 שנים "אותו"? את LOMAC או את FC2? מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
i itay1996g 13 פוסטים #3 · לפני 13 שנים אוקי לא משנה סידרתי את הבעיה הזאת. עכשיו אני לא יודע אם תומכים פה בפרוצים או לא - אבל אין לי מושג איפה אני שם את הקראק ואיך אני מפעיל אותו.
i itay1996g 13 פוסטים #4 · לפני 13 שנים אוקי סידרתי את הבעיה הזאת גם כן ועכשיו יש לי אחת אחרת - אני לא מצליח להכנס לקוקפיט של המטוס ובכלל לטוס... כל מקש שאני לוחץ חוץ משינוי זווית מבחוץ לא עושה כלום...
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #5 · לפני 13 שנים אה, כן, זה כי זה פרוץ 🙂 זו בעיה אופיינית לדברים האלה בFC. מנגנוני ההגנה של Eagle Dynamics! אולי יש לזה פתרון, אבל אנחנו לא הכתובת. ובהזדמנות הזאת- גש בבקשה לקרוא את חוקי הפורום. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה