107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 התקנת פאלקון 4
דיון

התקנת פאלקון 4

10 הודעות 1,939 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
אהלן,

עד לא מזמן טסתי בסימולטור OF 4.7 אבל לצערי הכונן הקשיח הלך ואיתו כול מה שהיה על המחשב, אני צריך עזרה בתהליך ההתקנה של הOF 4.7 מחדש, מהתחלה ועד לסוף, ראיתי גם שיצא שטח ישראל החדש, האם אפשרי להתקין אותו על הOF 4.7 ?

אשמח לקבל פירוט מהתחלה ועד לסוף כיצד להתקין את הOF 4.7 או לחלופין פאלקון עם שטח ישראל החדש יהיה יותר מהנה.

חיפשתי כבר בפורום איך להתקין והדברים לא ממש עזרו לי.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה רבה!
#3 · לפני 14 שנים
אתה צודק, אני לא כול כך מעודכן בגרסא החדשה לכן שהתכוונתי "שטח ישראל החדש" ככול הנראה מדובר על הBMS, אז אם אפשר לקבל עזרה בנושא ההתקנה של BMS אני אשמח מאוד!
#4 · לפני 14 שנים
45 צפיות בנושא ואין אחד שיכול לעזור לי ?
#5 · לפני 14 שנים
דין ,אני מבין את הלחץ אבל אף אחד לא חייב לך כלום.אנשים יענו לך כשירצו ולא כשתקפיץ את ההודעה.

איך אתה מתקין BMS?
אתה נכנס כאן לאזור ההורדות ומוריד את הגרסה הבסיסית,במהלך ההתקנה תתבקש להראות להתקנה שיש לך דיסק של FALCON4 המקורי או לחלופין הEXE שניתן להוריד אחרי כניסה ללינק הבא
http://www.preflight.us/HE/ftopict-15351.html

זהו,מכאן ההתקנה מאד פשוטה (next next next) ולאחר מכן תתקין את הפאצ' (גם אותו ניתן למצוא באזור ההורדות)

וזהו,אתה מסודר.. כל ההגדרות דומות למה שהיה בOF רק שעכשיו יש הרבה יותר דברים מגניבים.אני מניח שאתה מכיר את Falcon אז לא אמורה להיות לך בעיה. כדי ללמוד על השינויים השונים תקרא את המדריך שמגיע עם הסימולטור.

בהצלחה
RifleFighter
רמי וייברמן

#9 · לפני 13 שנים
זה פותח הודעה שלא ניתן לפתוח בגלל שחסר mpr97.dll
עובד

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.