138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 עזרה בנוגע לטילים BMS
דיון

עזרה בנוגע לטילים BMS

9 הודעות 1,516 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם ,
לאחר שאני ממריא אני רוצה להשתמש בטילים A-A אך כשאני לוחץ על הכפתור של הטילים
או על אנטר, זה רק עושה רעש של כאילו אני ננעל אך בעצם כלום לא משתנה חוץ מהראדארים שהופכים ל BLANK.

מישהו יכול לעזור לי או לתת לי מדריך על איך אני מפעיל את המערכת טילים עד לנעילה הסופית ?
תודה רבה
#2 · לפני 13 שנים
למה שלא תקרא את המדריך שמגיע עם הסימולטור או שנמצא פה באתר ?
השאלות שלך הן שאלות בסיסיות שמראות שלא קראת את המדריכים,
חושב שנכון שתקרא אותם, תנסה את משימות האימון בשטח קוריאה ואם אחרי זה עדיין תהיה בעיה גם אתה תוכל להיות ממוקד יותר בשאלתך וגם יהיה קל יותר לעזור לך,
חג שמח !
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#3 · לפני 13 שנים
ראיתי מדריך ביוטיוב על כל הנושא של טילי אוויר ודוג פייט מוד אבל עדיין זאת לא הבעיה שלי הבעיה היא שאין לי את העיגול בתצוגה שאיתו אני ננעל .. מצטער על השאלות הלא מקצועיות אני חדש ..
#4 · לפני 13 שנים
כמו שצויין כאן לפני עדיף שתעבור על המדריך ע"מ לקבל תשובות לגבי הרבה שאלות בסיסיות.

אבל בגדול לשאלתך:
1. לפי התצלום שהעלת אתה נמצא במוד של טילי אמראם (A A) והסיבה שאתה לא רואה את העיגול היא כי כפתור ה-MASTER ARM שלך לא חמוש, הוא נמצא בצד שמאל של ה-MFD השמאלי, תדליק אותו ומייד יופיע העיגול.

2. שני מסכי ה- MFD שלך במצב BLANK בגלל שלא הזנתה לפי הטיסה מה הם יציגו כשאתה במצב של טילי אמראם, בכל אופן אתה יכול להזין אותם תוך כדי טיסה ע"י לחיצה מתחת לריבועים הלבנים בכל אחד מה-MFD ומשם לבחור מהרשימה מה אתה רוצה שיוצג: SMS, FCR וכו'.
#5 · לפני 13 שנים
תודה רבה Zord , ב2 אתה מתכוון שצריך להזין את מה שהם יציגו בDate Cartbridge בקטגוריה Modes ?
#7 · לפני 13 שנים
אוקי תודה רבה , יש לך אולי מדריך (רצוי לא בווידיאו אבל גם זה בסדר) שיוכל להסביר לי ממש על דוגפייטים ?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.