106 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור מעוניין לקנות- HOTAS COUGAR
דיון

מעוניין לקנות- HOTAS COUGAR

20 הודעות 3,409 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
היי חברים,
כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות את הסטיק הנ"ל בארץ במצב טוב. כמובן שיד 2.
אם מישהו מוכר, או מכיר מישהו שמוכר, בבקשה לעדכן.
תודה 🙂
#2 · לפני 14 שנים
סתם שאלה. למה את קוגר? ידוע שהוא מאוד עדין,חלפים יקרים וקשים להשגה , יקר ותכלס מדמה הכי טוב אף16 ולאמשהו אחר. חשבת אולי על סיעור איקס 52 פרו? יש לו אלסידי,יותר זמין ויותר זול. חושב שכדאי לך לשקול אותו כחלופה. סתם שתדע לשתיהן אין פורספידבק.
#3 · לפני 14 שנים
היי djmid,
יש לי כרגע את ה X-52. הוא בסדר גמור. אבל תמיד רציתי סטיק ומצערת שמדמים את ה F-16.
אשמח מאוד להצעות.
#4 · לפני 14 שנים
[quote="YINON110"]היי חברים,
כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות את הסטיק הנ"ל בארץ במצב טוב. כמובן שיד 2.
אם מישהו מוכר, או מכיר מישהו שמוכר, בבקשה לעדכן.
תודה 🙂[/quo

תגיד!
אתה חיפסתה ביד שתיים?
#5 · לפני 14 שנים
ססנה,
קשה מאוד להבין מה אתה כותב, עם כל השגיאות. איך נאמר פה פעם? "אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו"

ולשאלתך- כן, חיפשתי כמעט בכל מקום אפשרי.
#7 · לפני 14 שנים
היי ססנה,
הצהרתי כבר בתחילת הדיון שאני מעוניין לקנות אחד מהארץ. אז אם אין לך משהו לעניין להגיד, אל תגיב בבקשה.
#8 · לפני 14 שנים
אלא אם יש לך ידע טכני ו״ידיים טובות״, הייתי ממליץ לך לא להשקיע כסף במערכת הזו. אם תקרא קצת ביקורות של קונים באתרים כמו איביי או אמזון, אתה תיווכח שיש לא מעט מאוכזבים מהאמינות של המערכת לאורך זמן.
אני עצמי מחפש תחליף ל x-52 מכיוון שאני לא מרוצה מההתנגדות של הקפיץ בסטיק עצמו, אם כי מבחינת אמינות זו מערכת נהדרת. אופציה יקרה וככל הנראה הכי טובה בשוק כרגע, זה הA-10 של אותה חברה שייצרה את הקוגר. הבעיה היחידה זה המחיר.
#9 · לפני 14 שנים
לא מבין למה אף אחד לא הזכיר את ה-940 😱
כבר הוכח שהיא הכי טובה בשוק.
שובל כהן

cohen.shoval@iafv.org
#10 · לפני 14 שנים
והמחיר שלה בישראל לא נורמלי.
במקרה של הWarthog, המחיר שלו גבוה בגלל החומרים. ה940 עולה פחות מ300 דולר. אבל בארץ המחיר גדול פי 2.4 עד 3 בלי איזו הצדקה שנראית הגיונית.
לאט לאט המחיר יורד מאיזור ה3000 שקל הלא שפויים שהתחילו איתם, אבל זה לוקח ויקח המון זמן.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 14 שנים
מה לגבי ה X65 שנראה גם לא רע בכלל ומחיר סביר 1400 ש"ח עם סטיק מופעל כוח.

אגב גם CH fighterstick ו- CH pro throttle זו אפשרות טובה במחיר של 200$ ומערכת אמינה מאוד (CH מייצרים גם מוצרי שליטה לתעשייה)
#12 · לפני 14 שנים
היי acef,
שמעתי על ה CH fighterstick, אך אני מעוניין לקנומשהו מהארץ. לא מצאתי בחנויות מו באג ו KSP... גם יד 2 לא.
#13 · לפני 14 שנים
ינון קשה לי להאמין שתמצא בארץ... אני הזמנתי את הסטיק של ch כגיבוי לקוגר מאיביי ועלה לי 100$ כולל משלוח.

אם תחכה למישהו בארץ בסוף לא תמצא קוגר, גם באיביי הם הולכים ומתמעטים.
#15 · לפני 14 שנים
אני דווקא הייתי מכוון לX65. למרות שהמצערת שלו נראית קצת מבאסת.

תמיד אפשר לנסות להתאים את הFCC מוד של הקוגר (הזול) ל-X52.
זו התוכנית שלי ברגע שאתאפס על עצמי
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.