·
לפני 21 שנים
אוקיי אסי!
לא ראיתי טעם לפרסם בדיון שלנו ,תמונות עם FPS ,כי זה סתם יקטע את הדינאמיות של הדיון.
אז אני מביא פה את התמונות האחרונות שלי עם FPS ❗
10:

15:

17:

30:

33:

34:

35:

36:

37:

38:

39:

אלו כמובן מדגמיות בלבד ,הממוצע אצלי עומד על 30 ,היו כמה מצבים שזה עלה ל-47 מקסימום,אבל לא הצלחתי לתפוס אותם ,כי זה היה לכמה שניות...לא מספיק לאונליין אולי,אבל בפעמים המועטות שהייתי אונליין ,לא היתה לי בעייה של התרסקות או הפסקות כלשהן ❗
עכשיו,נקודה חשובה ❗ ❗ אני ,אל תשכחו עם לפטופ עמוס מאוד,לא רק פאלקון4 ,נמצא אצלי בפנים...אז אני מתאר לעצמי שזה יכול בשקט להגיע ל-50 ואפילו 60.
כשיהיה לי זמן אני אפרסם גם ממשימות א\ק ,אבל בעיקרון עדיין רואים פה את פני השטח!
חברים ❗ אתם מוזמנים לפרסם פה תמונות עם FPS בכל מיני מצבים נתונים.פשוט תעשו ctrl+z ואח"כ r ,ואל תגידו אנחנו לא חייבים או אין לנו זמן....אם אני מצאתי זמן ,אז אתם בטח יכולים...
יהיה ממש מוזר אם לא יהיו פה תמונות!
אין מה להתבייש ב-FPS נמוך(אם זו הסיבה שעדיין לא פירסמתם תמונות 😉 )
אני מחכה ליקיר ולאסי שיפרסמו גם מהקוברה ❗
אסי,תהנה 😉
לא ראיתי טעם לפרסם בדיון שלנו ,תמונות עם FPS ,כי זה סתם יקטע את הדינאמיות של הדיון.
אז אני מביא פה את התמונות האחרונות שלי עם FPS ❗
10:

15:

17:

30:

33:

34:

35:

36:

37:

38:

39:

אלו כמובן מדגמיות בלבד ,הממוצע אצלי עומד על 30 ,היו כמה מצבים שזה עלה ל-47 מקסימום,אבל לא הצלחתי לתפוס אותם ,כי זה היה לכמה שניות...לא מספיק לאונליין אולי,אבל בפעמים המועטות שהייתי אונליין ,לא היתה לי בעייה של התרסקות או הפסקות כלשהן ❗
עכשיו,נקודה חשובה ❗ ❗ אני ,אל תשכחו עם לפטופ עמוס מאוד,לא רק פאלקון4 ,נמצא אצלי בפנים...אז אני מתאר לעצמי שזה יכול בשקט להגיע ל-50 ואפילו 60.
כשיהיה לי זמן אני אפרסם גם ממשימות א\ק ,אבל בעיקרון עדיין רואים פה את פני השטח!
חברים ❗ אתם מוזמנים לפרסם פה תמונות עם FPS בכל מיני מצבים נתונים.פשוט תעשו ctrl+z ואח"כ r ,ואל תגידו אנחנו לא חייבים או אין לנו זמן....אם אני מצאתי זמן ,אז אתם בטח יכולים...
יהיה ממש מוזר אם לא יהיו פה תמונות!
אין מה להתבייש ב-FPS נמוך(אם זו הסיבה שעדיין לא פירסמתם תמונות 😉 )
אני מחכה ליקיר ולאסי שיפרסמו גם מהקוברה ❗
אסי,תהנה 😉
הייתי פעם פאלקוניסט......