·
לפני 14 שנים
אחרי יציאת שטח ישראל התקנתי את פאלקון מחדש ואני מנסה להתרגל מחדש למשחק. הDATA LINK פשוט דבר אדיר והוא מאוד עוזר בניהול קרב אוויר. לתת מטרה לכל אחד במבנה ולבקש מהם לתקוף מאוד עוזר בניהול הAI.
השאלה שלי נוגעת למצב א"ק- אם אני יוצא לתקיפה במבנה של רביעיה ואני רוצה שכל מטוס יתקוף מטרה שונה, מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה?
ניסיתי לתת לכל מטרה WAYPOINT שונה (15,16,17- כמובן אלה נ"צ שלא חופפים את הנקודות ציון הרגילות )ואז כאשר מתקרבים למטרה אני בוחר נ"צ נועל על המטרה ומבקש מהWINGMAN לתקוף את המטרה... מחליף לנ"צ הבא ומבקש מהשני לתקוף אותה וחוזר חלילה...
2 בעיות:
א. אפשר לתת פקודה למס' 2, למספרי 3 ו4 או לכל המבנה... אין דרך לתת מטרה ל4 בנפרד. זה יוצר מצב ששתי מטוסים תוקפים מטרות שונות ומס' 4 לא עושה כלום שזה חבל מאוד.
ב. אם אני מחמש את המטוסים ב JDAM אז למטוסים במבנה אין את הנ"צ של המטרות ולכן הם מחטאים (למרות שהייתי מצפה שהם יתקפו בCCRP ואז יפגעו בנ"צ המטרה (בדר"כ 3 או 4 או 5) /יפציצו בCCIP ויפגעו במטרה)
השאלות שלי:
א. האם במצב שבו אני מתאר כרגע אני חייב לחמש את הWINGMANS בלייזר כדי שיפגעו?
ב. האם אני צריך לשלוח לכל מטוס בנפרד נ"צ עם מטרה דרך הDL?
ג. האם יש דרך להפעיל את מס' 4?
ד. האם יש דרך יעילה יותר לתקוף מטרות קרקע נייחות עם כל המבנה?
כל טיפ/שיטה יתקבלו בברכה!
השאלה שלי נוגעת למצב א"ק- אם אני יוצא לתקיפה במבנה של רביעיה ואני רוצה שכל מטוס יתקוף מטרה שונה, מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה?
ניסיתי לתת לכל מטרה WAYPOINT שונה (15,16,17- כמובן אלה נ"צ שלא חופפים את הנקודות ציון הרגילות )ואז כאשר מתקרבים למטרה אני בוחר נ"צ נועל על המטרה ומבקש מהWINGMAN לתקוף את המטרה... מחליף לנ"צ הבא ומבקש מהשני לתקוף אותה וחוזר חלילה...
2 בעיות:
א. אפשר לתת פקודה למס' 2, למספרי 3 ו4 או לכל המבנה... אין דרך לתת מטרה ל4 בנפרד. זה יוצר מצב ששתי מטוסים תוקפים מטרות שונות ומס' 4 לא עושה כלום שזה חבל מאוד.
ב. אם אני מחמש את המטוסים ב JDAM אז למטוסים במבנה אין את הנ"צ של המטרות ולכן הם מחטאים (למרות שהייתי מצפה שהם יתקפו בCCRP ואז יפגעו בנ"צ המטרה (בדר"כ 3 או 4 או 5) /יפציצו בCCIP ויפגעו במטרה)
השאלות שלי:
א. האם במצב שבו אני מתאר כרגע אני חייב לחמש את הWINGMANS בלייזר כדי שיפגעו?
ב. האם אני צריך לשלוח לכל מטוס בנפרד נ"צ עם מטרה דרך הDL?
ג. האם יש דרך להפעיל את מס' 4?
ד. האם יש דרך יעילה יותר לתקוף מטרות קרקע נייחות עם כל המבנה?
כל טיפ/שיטה יתקבלו בברכה!