90 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שחרור שטח ישראל ל BMS, גרסה 0.94
דיון

שחרור שטח ישראל ל BMS, גרסה 0.94

79 הודעות 16,060 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
כמובן שיש, כמו שהוקלט קשר מגדל בעברית ניתן להקליט קשר לכל הסימולטור בעברית.
הדבר כרוח בעבודה רבה מאוד, כרגע זה לא ממש עומד על הפרק.
#2 · לפני 14 שנים
אם וכאשר זה יהיה על פרק אני מציע גם לשנות את האו"קים למשהו יותר ישראלי
כגון:
יריחו, פלדה, קרפיון וכו'

אם צריך אני יכול לקבל אוקי"ם אמיתים של מספר טייסות סופה.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#3 · לפני 14 שנים
כמות ההקלטות הנדרשת היא בלתי נתפסת. משהו כמו 4000 הקלטות נפרדות לכל קול ויש 11 קולות כאלה. זה המון, המון עבודה. לצורך העניין המגדל זה בערך 1500 הקלטות, וזה לקח שבוע ומשהו רק להקליט את הכל (ולקח עוד הרבה זמן לעבד ולהכניס הכל למקום)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 14 שנים
אורי תנסה משהו כמו 2200 הקלטות מגדל,
לגבי האו״ק יש בעיה כי אז צריך לשנות את הכינויים בתדריך הכתוב של הפלקון וצריך לשנות בכל הקולות
#5 · לפני 14 שנים
ועוד לא אוזכר שצריך אנשים שישבו ויקליטו את הכל..
#6 · לפני 14 שנים
שבוע טוב ניסיתי להתקין את הפאלקון 0.94 לאלייד פורס וזה לא נכנס לי אחרי זה מה צריך לעשות...? צריך להוריד פאלקון 5???
#9 · לפני 14 שנים
חושב שבעזרת כל החברים פה אפשר לתפור את ההקלטות מהר מאוד. חשבתי גם הצעה למדריכים שכל אחד מאיתנו יתלבש על פאנל ,מערכת או אפילו מפסק ויתן עליו הסבר , למה משמש,איך משתמשים ובאיזה מצבים. לאט לאט נוכל לכסות את כל הפיט. אין לי בעיה להתחיל במידה ותהיה הענות. אבל לבד לעולם לא אוכל לסיים גם כי אין הרבה זמן וגם כי אין לי את הידע לכל מערכת
#10 · לפני 14 שנים
אני לא חושב שאתה יודע במה הדבר כרוך.
"לתפור את ההקלטות מהר מאוד" - מהר מאוד זה לא יהיה כי מדובר בכמה עשרות אלפי הקלטות שאותם צריכים לבצע 11 אנשים כשכל אחד מקליט בסביבות 4000 הקלטות שונות - לא כולל הקלטות חוזרות ותיקונים כל מיני.
אם היינו שוכרים קריינים בתשלום ואולפן הקלטות היה אפשר להריץ את זה,אך מאחר והכל הוא על בסיס התנדבותי,זמן פנוי ורצון טוב של אנשים זה תוקע את כל העניין.

קודם תמצא 11 אנשים שיסכימו להתמסר לעניין באופן מלא - אחרי זה נדבר.

לגביי מדריכים - יש פעילות בנושא במסגרת הטייסת.
#13 · לפני 14 שנים
קודם כל אפשר להתספק ולומר תודה על העבודה שנעשה עד עכשיו בהקלטות. זה דבר מאוד לא פשוט לשבת ולהקליט ולבדוק שהכול כראוי. כמו שאמרו פה לבצע הקלטות נוספות יקח המון זמן ומאמץ, מה שאין להרבה אנשים פה.. דעתי היא שאפשר להסתפק בהקלטות הנוכחיות. במידה וחברי 108 יחליטו שהם רוצים ויש להם את האפשרות להקליט, אני מניח שאף אחד לא יתנגד 🙂
#14 · לפני 14 שנים
אנחנו לא נתנגד גם אם אנשים מהקהילה יקחו על עצמם את מלאכת ההקלטות ושאנחנו רק נבצע את האינטגרציה.
כמובן צריך לקחת בחשבון שאדם מבוגר יבצע זאת - אחרי הכל לעולם לא תשמע במציאות ילדים בקוקפיט.
#15 · לפני 14 שנים
Dingo כתב/ה:אנחנו לא נתנגד גם אם אנשים מהקהילה יקחו על עצמם את מלאכת ההקלטות ושאנחנו רק נבצע את האינטגרציה.
כמובן צריך לקחת בחשבון שאדם מבוגר יבצע זאת - אחרי הכל לעולם לא תשמע במציאות ילדים בקוקפיט.

עם זה עוד אפשר להתוכח חחח

http://www.youtube.com/watch?v=CdyO-kW_tO8
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.