70 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים טכנאי דרג א' תובלה כבדה-קרנף
דיון

טכנאי דרג א' תובלה כבדה-קרנף

7 הודעות 4,745 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שלום לפני כשבוע ומשהו סיימתי את הקורס קד"צ טכני בנבטים של תובלה כבדה על קרנף

רציתי לשאול תוך כמה זמן יוצאים לפרייפליט בתחום ואם העבודה היא קשה כמו האף 16 או שהיא לא מבצעית כל כך... וגם איך היציאות בתפקיד...

תודה לעוזרים :]
#2 · לפני 14 שנים
תוך כמה זמן יוצאים לפרי פלייט- תלוי באיך אתה בעבודה, כלומר אם אתה לא טוב מספיק אולי לא תוסמך PF אף פעם ןיכול להיות שתוסמך PF תוך חצי שנה, זה תלוי בך ובכמות האנשים שיש באותו הזמן בליין/דת"ק.

האם העבודה קשה כמו F-16 אז כן ואפילו יותר שכן הקרנף הוא מטוס הרבה יותר גדול ועם יותר דברים לבדוק(4 מנועים במקום 1 וכו'😉.

בקשר ליציאות- שוב תלוי בכמות האנשים ובהסמכות שיש לך.
בגדול זה 11/3(שבת כן שבת לא) ל"טכנאי פשוט" ואז עם הזמן והקידום(ר"צ/"כפליסט"😉 זה משתפר.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#3 · לפני 14 שנים
לפי מה שלמדתי בקורס... המקסימום שאנחנו עושים זה להחליף גלגל לבדוק שמן ולקבל ולהוציא את המטוס לטיסה לא בודקים מנועים לא כלום זה התעשייה האווירית ואמרו לי גם שתוך חודשיים שלוש מהוויקלי אני יכול לצאת לפרייפליט אז זה סבבה לא ?
#4 · לפני 14 שנים
שמע אתה רק בהתחלה, יתנו לך את הדברים הפשוטים קודם, לאט לאט תתקדם ותעבור הסמכות גדולות יותר, ארוכות יותר שידרשו ממך זכירה של המון פרטים ואלמנטים, זה אף פעם לא נגמר בזה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#5 · לפני 14 שנים
ברור זה הוויקלייי ואז יש שלב 9 שמסבירים יותר על המטוס וזהו בגדול שלב 9 אלא אם כן אתה מתקדם לראש צוות אתה יוצא גם לשלב 10 שזה הרצה
#6 · לפני 14 שנים
אתה נמצא באחלה בסיס.. הייתי שמה בשבוע כנף בסיס מדהים וגם הקרנפים..
בהצלחה
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.