75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה בנוגע להתנעה - FALCON BMS 4.32
דיון

שאלה בנוגע להתנעה - FALCON BMS 4.32

3 הודעות 1,027 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
היי לכולם.
התחלתי ללמוד ולקרוא את הספרים ולהוריד צ'ק ליסטים.
המשימה הראשונה שהצבתי לעצמי זה להצליח לבצע עד הסוף את הבד"ח של התנעה ולהגיע עם המטוס עד למסלול המראה .
כך אני אלמד היטב את המערכות ומה כל כפתור עושה.

כרגע אני בבעיה הבאה :
אני מבצע בדיוק מה שאומרים לי בצ'ק ליסט, אך לא מצליח ממש להניע את המנוע.
ועכשיו לפירוט :
אני בשלב שבו אני לוחץ על Start 2 , רואה שהסל"ד עולה ל20% ( ואז כאן הבעיה שלי),
מעביר את המצערת לסרק (או ל70%) , לוחץ גם על Alt+i שזה idle detent ושום דבר לא גורם לסל"ד לעלות מעל 25% . היכן הבעיה שלי ?

עכשיו ראיתי שיש סרטון חדש (של 3 פרקים) עם הסבר מפורט איך להניע. אז אני בערב אחרוש ואבין מה עושים. אך בנתיים אולי יש לכם רעיון היכן אני נכשל במשימתי ?
#2 · לפני 14 שנים
אגב - Air Source , כתוב להעביר לNORM .
זה אמור להיות בצד ימין ,וזה צריך להיות בורר. כמה שלא ניסתי - לא מצאתי את הכפתור הזה.
אולי בגלל הבדלים שיש בין הגירסאות של הפאלקון, אז הכפתור הזה לא קיים ?

מה שכן, יש שם איזה חתיכת ברזל שמסתיר לי 2-3 כפתורים ולא להגיע אליו . מה זה החתיכת ברזל ואיך אני מגיע לכפתורים ההם ?
#3 · לפני 14 שנים
ראשית, מתחת לתושבת הנ"ל נמצא הבורר, פשוט שים את הסמן של העכבר על תושבת המתכת ותראה כי הוא "מתמגנט" לנקודה והופך ירוק. קליק שמאלי אחד וזה יעביר לך למצב נורמלי.
שנית, המפסק הנ"ל אינו אמור להשפיע על התנעת המנוע כיוון שהוא מפעיל את מערכת המיזוג והדיחוס של המטוס. לאחר הגעה ל- 20%-25% סל"ד, הרם מצערת לאמצע מהלך, לחץ על ה- Idle Detent וסגור מצערת לסרק. אם גם הסל"ד לא יעלה, בדוק כיול המצערת שלך.
אני יוצא מנקודת הנחה כי העברת מפסק מאסטר דלק ל- ON ואת בורר המיכלים למצב NORM. אם לא - אז שם הבעיה.
עדכן,
בהצלחה.

Help Desk - טייסת 108 - בדרך לעוד לקוח מרוצה..... 😉
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.