107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור הפעלת טייס אוטומטי
דיון

הפעלת טייס אוטומטי

10 הודעות 1,389 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שאלה לגבי הטייס האוטומטי: שלום אני עומרי מישהו יכול להסביר לי איך אני מעביר את המטוס לטייס אוטומטי תודה
#5 · לפני 14 שנים
כדי להפעיל ולכבות את הטייס האוטומטי לוחצים על Z.
אבל זה לא מספיק. צריך להגדיר לטייס האוטומטי על מה הוא צריך לשלוט.
אפשר שישלוט על הגובה, אפשר שישלוט על הכיוון ואפשר שישלוט על המהירות.
כדי לשלוט על הכיוון צריך ללחוץ על CTRL + H שזה מפעיל את השמירה על הכיוון, ואז לוחצים CTRL + SHIFT + H ועם המקשים פלוס ומינוס (שמעל האות פ'😉 אפשר לשנות את הכיוון המגנטי.
כדי לשלוט על הגובה לוחצים על CTRL + Z כדי להפעיל את השמירה על הגובה, ואז לוחצים CTRL + SHIFT + Z ושוב עם הפלוס והמינוס שולטים על הגובה.
לגבי המהירות צריך להפעיל מערכת שנקראת Auto Throttle שאותה מפעילים עם SHIFT + R, ואז לוחצים CTRL + SHIFT + R כדי לקבוע את המהירות.
בחלק מהמטוסים צריך גם ללחוץ על הכפתור Speed בתוך הקוקפיט בנוסף למה שכתבתי כדי שהטייס האוטומטי ישלוט על המהירות.
#6 · לפני 14 שנים
עד שאלה קטנטנה, איך אני קובע מסלול טיסה שיופיע ב-GPS.תודה , וסליחה על זה שאני מפריע.! ! 👍[code]
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#8 · לפני 14 שנים
סתם שאלה. ניסית לחפש קצת בפורום?

יש המון שירשורים בנושא, מה גם שיש כפתור גדול וכחול שכתוב עליו CREATE FLIGHT ששם אפשר די בקלות להכניס שדה המראה, שדה נחיתה והוא תופר לך את הנתיב.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 14 שנים
איך אניתה כולכך מהר? ואככשיו חיפסתי אחרי שמיכאל אמר לי לכפיס. 🤐 👍 📖
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים · 2 עריכות
#10 · לפני 14 שנים
לא יודע אם מגיעה לך תשובה נורמלית או לא. לי נמאס שאתה מכריח אותנו לכתוב דברים פעמיים ושלוש. גם דברים שכתבנו כבר לפני חודשים ושנים ושקיימים גם בגוגל במספר עותקים ונוסחים.
יש כפתור חיפוש בפורום, ממש ליד זה שפותח נושא חדש.
וחפש לא רק בפורום, לך גם לגוגל. קצת, ממש שתי דקות. לא דורש הרבה.

יש איזו רמה מינימלית של הגיון בריא שתצטרך לפתח כדי להמשיך עם הפורום הזה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.