107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 בעיה עם saitek x52
דיון

בעיה עם saitek x52

8 הודעות 1,232 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שלום,

אני משחק בפאלקון bms עם saitek x52
כל הכפתורים בגויסטיק ובמצערת עובדים אבל כשאני מזיז את המצערת
קדימה ואחורה מהירות המטוס לא משתנה

תודה,דין
"בור ששתית ממנו - אל תזרוק בו אבן"
#3 · לפני 14 שנים
לא יכול להיות, זה בטוח.
בהגדרות של המשחק עצמו אם אני לא טועה הוא מזהה שהמצערת היא ציר Z כאשר בפועל הוא צריך להיות על SLIDER.
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#4 · לפני 14 שנים
שלום לך.
במחשב שלי המחשב מתעקש להקצות את הסליידר למצערת ואני חייב להגדיר אותו בתפריט המתקדם של הסטיק בתוך המשחק.
תצליח
שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.

"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).
#5 · לפני 14 שנים
אני ניכנס ל sutep פתוח הסימולטור ומגדיר את הגויסטיק
ואז כל כפתור שאני לוחץ הוא מראה לי שהוא באמת נלחץ אבל שאני מזיז את המצערת
קדימה ואחורה הוא לא מראה שהזזתי את המצערת(בשאר הסימולטורים המצערת כן עובדת).
"בור ששתית ממנו - אל תזרוק בו אבן"
#6 · לפני 14 שנים
"בהגדרות של המשחק עצמו אם אני לא טועה הוא מזהה שהמצערת היא ציר Z כאשר בפועל הוא צריך להיות על SLIDER."
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#7 · לפני 14 שנים
גם אצלי הוא מגדיר את המצערת בתור הסליידר בהתחלה, כנס ל Setup ואז Controller ואז Advanced ואז Flight Control ותשנה את הציר של המצערת לציר Z (שים לב גם שיש לך לכל אחד מהכיוונים 2 צירים שונים אז תוודא שאתה בוחר את הנכון (Axis ולא Rotation).

אני אוהב לשים אצלי ב Pro את ה Z-Rotation ל Rudder, ואת 2 הגלגלים של X ו Y העליון להגבהה והנמכה של אנטנת המכ"מ והתחתון ל Manual Range Knob שבין השאר שולט על הזום הדיגיטלי של ה TGP. את הסליידר אני משאיר ל Wheel Brake, זה נוח כשאתה מתנייד על הקרקע.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.