119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית FT שגיאה
דיון

FT שגיאה

17 הודעות 2,702 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
כשאני מפעיל את הFREETRACK אני מקבל שגיאה.

No such interface supported $80004002

יש למישהו מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה ?
ניסיתי להתקין מחדש את הFT אבל ללא הצלחה.
#3 · לפני 14 שנים
רציתי לנסות את זה אבל לאחר השגיאה הFT כאילו לא נותן ללחוץ על שום כפתור, והכל מתאפס. המרחקים בין הלדים, הגדרות הפרופילים. הכל, ולא מופיע לי השם של המצלמה או אפילו התיבה שדרכה אני בוחר.
#4 · לפני 14 שנים
מה עשית לפני שזה התחיל?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 14 שנים
שום דבר.. זה מוזר.

ניסיתי גם לחפש את השגיאה בגוגל.. לא מצאתי משהו שימושי.
#6 · לפני 14 שנים
לא התקנת שום דבר? לא החלפת חומרה< לא ניתקת שום USB?
הדלקת את המחשב וזה פתאום לא עובד?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#7 · לפני 14 שנים
הדבר היחיד שעשיתי וקשה לי להאמין שזה הגורם לבעיה הוא שתיקנתי את 2 יציאות הUSB בקדמת המחשב.

ניסיתי לחבר את המצלמה לכמה יציאות USB ועדיין אותה שגיאה והמצלמה לא מזוהה.
#8 · לפני 14 שנים
סידרתי את הבעיה, הפתרון היה פשוט למחוק את קבצי הרג'יסטרי של הFT למחוק כל זכר לתוכנה, להפעיל מחדש את המחשב ולהתקין שוב.

לפניי שמחקתי נכנסתי לתיקיית הPROFILES וגיביתי את הפרופיל אבל משום מה הFT לא מתנהג כמו שהתנהג לפניי.

התנועות של הFT פחות "טבעיות" זה קרה לי פעם ושיחקתי הרבה עם ההגדרות עד שסידרתי אבל אני לא זוכר מה עשיתי בדיוק. הבעיה היא לדוגמא שאם אני מוריד את הראש למטה הFT מתרחק בציר הZ, או לדוגמא כשאני מסתכל שמאלה מעבר לכתף שוב מתרחק בציר הZ. גם הזום פחות "חלק".

אני מנסה להבין מה הבעיה ואני פשוט לא מצליח לחשוב על משהו. ניסיתי להגדיר מחדש את המרחקים בין הלדים בתוכנה בדיוק רב יותר, אבל אני לא מרגיש הבדל מהותי.
#9 · לפני 14 שנים
אל תשכח גם להגדיר את מיקום המודל יחסית לציר הסיבוב בתחתית החלון של המרחקים בין הלדים (אחד הגורמים הגדולים ל"תנועות לוואי" בצירים לא רצויים) ולהגדיר deadzone קטן לצירים הרצויים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#10 · לפני 14 שנים
מה אני אמור להגדיר למטה בדיוק ? את המרחק בין הראש ללדים ?
#12 · לפני 14 שנים
מה לגביי העומק ? את השאר הגדרתי, אפשר להגיד שהם לא היו כל כך רחוקים מהדיפולטי.

לא כל כך הבנתי מאיפה אני מגדיר את הDEPH
#13 · לפני 14 שנים
כן, המרחקים האלה לא אמורים להיות רחוקים מהדיפולט אלא אם הראש שלך מעוות בצורה לא אנושית 🙂

העומק הוא המרחק בציר z.

אפשר להגדיר מרחקים מדוייקים אבל אפשר גם להשתמש בסליידרים האלה כדי לפצות על תגובות לוואי. זה הרבה ניסוי וטעיה אבל אפשר להגיע ככה לכמות זעירה של תגובות לא רצויות עם deadzone קטן מאוד.

#14 · לפני 14 שנים
הערה מעט לא קשורה
מהדיון הזה הבנתי ש FT הוא בעייתי וסובל מתקלות כל מיני.
למה שלא תשקיע ותקנה TIR וזהו-כמו שאני עשיתי. (ולי אפילו לא היה FT לפני)
#15 · לפני 14 שנים
תלוי איך אתה מגדיר בעייתי.
זו לא תוכנה של לכוון מצלמה וגמרנו. היא דורשת מהמשתמש לעבוד (ולדעת מה הוא עושה) ויכולה להגיע לתוצאות שוות ערך לTIR אם משתמשים במצלמה מתאימה (עדיין זול יותר).
אנשים משתמשים בה כי הם רוצים תוצאה שימושית במחיר נמוך והם מתעניינים בתהליך. בסופו של דבר היא עובדת והיא עובדת טוב.

ללא ספק TIR מדוייקת יותר ויוצרת פחות כאב ראש. אבל יש מי שעני כמוני, אז טכנולוגיה גבוהה מומרת בעוד קצת מאמץ 😳

נערך לאחרונה: לפני 14 שנים · 2 עריכות

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.