131 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 מישהו יכול להדריך אותי במשחק?
דיון נעול

מישהו יכול להדריך אותי במשחק?

7 הודעות 1,478 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שלום לכולם 🙂
אני הורדתי את המשחק בזכות הפורום הנפלא הזה (חנפנות לא תזיק 😛 )
אבל אני בינתיים עם מקלדת, אז חשבתי אולי מישהו יכול להדריך אותי ולהסביר לי דברים?
אני רוצה לעשות קרבות נגד מטוסים, אבל אני אפילו לא יודע איך זזים.. זה טס לי ולאט-לאט נופל ואין לי שליטה על המטוס..
אם מישהו יכול לעזור, אז רק בסקייפ: sn_true_love
-החזקים שותקים ועושים-
#2 · לפני 14 שנים
שלב א'- ג'ויסטיק.
שלב ב'- למד על הקרקע את המטוס והקוקפיט שלך. יש כמות עצומה של דיונים אצלנו והדרכה באיזור ההורדות וה(כמה צפוי)מדריכים. קח את הזמן וקרא אותם, תרגל את הסעיפים שם אחד אחד.

רק אחרי שני אלה תוכל להתחיל לטוס כמו בנאדם.

אל תשכח שיקח לך הרבה יותר מיום וחודש וחצי שנה להבין מה קורה שם ברמה טובה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 14 שנים
אוקי, אני אקנה ג'ויסטיק טוב, אבל כשאני אקנה, אתה תוכל לאמן אותי לקרבות אוויר, במקום שאני אקרא 550 עמודים, על ' איך להטיס F-16 ' ?
-החזקים שותקים ועושים-
#4 · לפני 14 שנים
אין תחליף לקריאה ואימון.
אני אישית לא אוכל להדריך אותך, אני פשוט לא מתעסק עם פאלקון (גדול עליי כרגע).

אם אתה עדיין מעדיף לקרוא מינימום של חומר כדי ללמוד משהו, אני מציע משהו פחות מורכב. HAWX, לדוגמה.

#6 · לפני 14 שנים
מר ירין (או סא"ל במיל' / מ"ט במינוי עצמי / מפקד ב"ס לטיסה בהווה), הייתי רוצה לדעת למי התייחסת בציטוט הבלעדי שמובא באתר שלך על כך ש"הקהילה נוסקת כלפי הרצפה", וגם מה הבסיס לשבחים שכתובים באתר. לא היית בשום "תפקידי פיקוד והדרכה", אף אחד לא כותב עליך בחדשות וצא ההסרט שאתה חי בו (ותפסיק לצטט את עצמך באתרים שלך). לא תרמת כלום לקהילה חוץ ממריבות וגישה מתנשאת, וכל כמה חודשים אתה מרים ראש עם פרוייקט הזוי מפוצץ במלל שלא מתקדם לשום מקום. הייתי הראשון לפרגן אם הכוונות שלך היו אמיתיות אבל עד עכשיו העבר הוכיח אחרת.
#7 · לפני 14 שנים
Echo, לאט, לאט.
אם לירין יש פתרון קסם ל"מצב" המפחיד והמאיים שהוא מתאר - דווקא יהיה נחמד לראות אם הוא עובד (ויותר מכך אם הוא לא מוגבל לחוג פנימי ומסוגר כמו קודם שרק שואב וגונב ידע- הרי מודל שכזה לא יפתור שום "מצב"😉.
אבל מנסיון העבר אזהיר גם אני שאת ההכרזות והתארים יש לקחת בערבון מוגבל.

מצטער, ירין. אתה כבר יודע שאת המוניטין שלך כאן השמדת במו ידיך ו"פקודיך". אפשר לתקן, כמובן. כל מה שנדרש הוא יושר.

אני לא מוחק הודעות ולא נותן באנים על ימין ועל שמאל כי משום מה אני איכשהו עוד מאמין בך.

אבל אתר עם נאום שנשמע כמו ביבי? בחייאת...

זה יהיה קסם אם הדיון הזה ימשיך בכיוון המקורי שלו, וכמובן זה לא יקרה. אז אני אצטרך לנעול כאן.
זרקו ה"פ לפותח הדיון אם תרצו להציע לו איזה תמיכה הוגנת. אני עדיין אומר שאין תחליף לקריאה ואימון. פאלקון זה לא משחק ילדים.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.