1 . בסדר יצאתה נכון, למה כישלון חלקי? אתה צריך לבדוק בתדריך שאחרי.
2.לא באמצע משימה אתה לא יכול להכנס recon.
אני כתבתי לך הודעה לפני איך עושים את זה עם המפה שעל הברך.
יש לך טאבס כלומר לשוניות ושם אתה בוחר מה שצריך,תקרא את ההודעה מעליי ,אני לא הולך לחזור על עצמי 100 פעם .
אבל אני ארחיב, בזמן שאתה טס על ברך שמאל אתה תראה תיקיה כזאת ,ברך של בן אדם כן? וברך ימין יש שם מסמך של איומים וכו...
בברך שמאל תבחר איזה לשונית שתרצה,
אתה מכיר תיקיות כמו של בית-ספר? עם לשוניות? אז כזה יש לך בזמן הטיסה.
3.במסך הימני למטה באמצע מצד שמאל נמצא הפעולה WPN.
ורשמתי לך גם בהודעה למעלה למה משמש הWPN .
תראה פלזמה לגבי השאלות שלך ,אין לי בעיה לענות עליהם (על הדרך אני גם מרענן את הזיכרון חחח)
אבל מה שאתה שואל אלה דברים בסיסיים שאתה צריך לקרוא אותם במדריך ,בחוברת ההפעלה שמסבירה מילה במילה על כל פעולה.
ואתה יכול גם לראות את המדריך וידאו שהמלצתי לך עליו . אני מבטיח לך שאחרי שתראה את המדריכים אתה תבין יותר טוב איך מתפעלים את מטוס.
אין מה לעשות פאלקון זה לא Call of duty שמחברים שלט ויאללה שחק .
פאלקון זה סימולטור רציני שדורש ממך זמן למידה . אני לא אומר שתלמד ברמה של רישיון טיס ,אבל כן צריך לקרוא וללמוד כדי לפחות להבין את הבסיס.
אני בעצמי כשרק התחלתי עם פאלקון אני נדהמתי מכמות המידע שנחתה עליי כדי רק להבין איך להתניע את המטוס.
אבל לאט לאט למדתי ,עד שמצאתי את מדריך הוידאו ויותר משבוע צפיתי בו ,וגם קראתי במדריך שבא עם הפאלקון ,וגם יש לך משימות אימונים או טיסה חופשית ששם התאמנתי וניסיתי דרכים חדשות.
ומה ששכחתי הייתי צופה במדריך וידאו וגם קורא כדי להיזכר.
והדבר היחידי שאני לא טוב זאת הנחיתה ,תמיד אני מתרסק .רק אולי פעם אחת נחתתי כמו שצריך חחח.
בקיצור פלזמה בפעם המי יודע כמה אני ממליץ לך תראה את מדריכי הוידאו שהמלצתי לך עליהם .
בהצלחה.
❗ 😎