u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #1 · לפני 14 שנים התקנתי מחדש את המחשב, ומשום מה דיסק ההתקנה מסרב להקרא. אפילו לא מזוהה ע"י המחשב. האם זה חוקי להוריד ISO מפוקפק מהרשת ולהתקין אותו עם המפתח שלי? זה בכלל יעבוד? תודה, אורי אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #2 · לפני 14 שנים חוקי כן, מפוקפק- עוד יותר (התוכן בפנים לא תמיד נחמד או שלם). בכל אופן תוכל לקרוא בכוח את הדיסק אם ממש בא לך. תוכנות בסגנון IsoBuster יכולות. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #3 · לפני 14 שנים IsoBuster לא מזהה את הדיסק בכונן. אבל אחרי כמה עשרות פעמים שהכנסתי והוצאתי את הדיסק. המערכת זיהתה אותו. אז עכשיו אני עושה לו RIP שיהיה לי גיבוי. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
s sHoVaL_106 208 פוסטים · אשדוד #4 · לפני 14 שנים קורה לי גם מדי פעם. אם הבנתי נכון מהם, זה קורה כי כנראה הכוננים שלנו לא בעלי עינית BLUE RAY או משהו כזה (לפי דברי טכנאי מיקרוספט)... שובל כהן cohen.shoval@iafv.org
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #5 · לפני 14 שנים בחיים לא שמעתי חירטוט כלכך גרוע. זה DVD. למה הוא צריך כונן BR? בכל מקרה, הכנתי לעצמי ISO של שני הדיסקים של הFSX ועוד ISO של acceleration ושמייקרוסופט יחפשו אותי בסיבוב. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!