107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס לא ניתקלתי בזמן המשימה במטרות ששמם OFFICE או SHOP
דיון

לא ניתקלתי בזמן המשימה במטרות ששמם OFFICE או SHOP

22 הודעות 5,054 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
WATER TOWERועוד כמה שמות נוספים. איך אני מאתר אותם על המכ"ם ? אם בקובץ ההדרכה יש תשובה לשאלה זו אשמח אם תדריכו אותי מאיזה עמוד עד איזה עמוד צריך ליקרוא כמו למשל ע"מ 10 - 20.

תודה
#4 · לפני 14 שנים
שהיא ספאם ממדרגה ראשונה-במיוחד כשכבר אמרו לך מה אתה צריך לעשות.
#7 · לפני 14 שנים
אם תגיד לי את שם הפרק מיתוכן העניינים הדרוש אני מאוד יודה לך, אני באמת לא יודע איפה בידיוק לחפש והתרגומון של גוגל לא עוזר לי הרבה.
#9 · לפני 14 שנים
אני מיתכוון בזמן המשימה אני רואה את השמות של המטרות צמודות למיקום של המטרות עצמם בצבע אדום וברשימת מטרות ב RECON יש שמות של מטרות כמו "SA-7" שניראים בחלון תא הטייס ואפשר ליתקוף אותם ויש שמות של מטרות שלא ניראים מחלון תא הטייס כמו "OFFICE" ו- "SHOP" שאי אפשר ליתקוף אותם כי אני לא רואה את שמם מחלון תא הטייס.
#10 · לפני 14 שנים
אני מבין שאתה טס עם LABELS, לשאלתך שמות לא מופיעים על מבנים אלא רק על כוחות קרקע.
ממליץ לך בחום לבטל את ה LABELS וללמוד לזהות מטרות בצורה מציאותית, משלב תכנון מהשימה ע"י למידת המטרה ומיקומה ב RECON דרך איתור במכ"מ בזמן טיסה (גם מטרות מזדמנות או נעות) ועד לזיהוי וויזואלי.
#11 · לפני 14 שנים
1. לא מוצא את המיבנה שצריך ליתקוף. אני יכול לזהות ויזואלית את המיבנים והמטרה בקירבת נ"צ של המשולש במפה אבל לא את המיבנה שאני צריך ליתקוף לדוגמה בRECON היה קבוצת מיבנים שהיו בה 2 שדות נחיתה של מסוקים ובכול אזור מיבנים שהייתי בו היה רק שדה נחיתה אחד של מסוקים ולכן הם לא המיבנה שהייתי צריך ליתקוף
2. המיבנה שאני צריך ליתקוף מיסתתר בין הרבה גדודים של כלי נשק , איך לזהות בתוכם את המיבנה הדרוש?
3. אם יש הרבה אזורי מיבנים באזור של המשולש איך לדעת מי מהם הוא המיבנה שאני צריך ליתקוף?
4. יש מיקרים שהמיבנה הדרוש לא נימצא במיקום של נקודה אדומה ליד נ"צ המשולשת אלה רחוק מימנה , איך לימצוא אותה ומהר?
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#12 · לפני 14 שנים
בקמפיין הראשון יש לי 2 משימות עם מטרות להפיל מטוסי אוייב ואין מטוסי אוייב בכול האזור
#13 · לפני 14 שנים
זה נראה כאילו אתה חוזר על אותן שאלות ואין לך שום רצון לנסות ללמוד בעצמך, איך אתה מצפה שאנשים יענו לך ?

אולי זה רק אני אבל נמאס לי כבר לראות את השאלות שלך כאן שחוזרות על עצמן שוב ושוב ושוב, אל תנצל את האנשים כאן שמנסים לעזור לך.
#14 · לפני 14 שנים
אני מבין את הכעס שלך כלפי אבל אני רוצה להבהיר שאין לי כוונה לנצל את החברים בפורום אני באמת שואל שאלות שמפריעות לי להיתקדם במישחק והשאלות שעליהם אני מבקש עזרה הם שאלות שאני מאמת מיתקשה ליפתור בעצמי

בנוסף בנחיתה לחיצה רצופה על "K" היא מעצור אבל לא מספיק חזק ולכן אני גולש מיחוץ למסלול
#15 · לפני 14 שנים
פלזמה, תגיד לי מה יהיה איתך ? בקצב הזה גם אם תשב לטייס על הביצים במהלך ריצת הפצצה לא תבין מה הוא עושה...ואחרי שצחקנו אולי תראה קצת התעניינות ממשית במדריך ותשאל שאלות יותר רלוונטיות...

פלזמה הכל באהבה ידידי..תשב על המדריך, תבין אותו ומהר מאד תשתלב כאן בקהילה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.