111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 גרפיקה ב-open falcon 4.7 זקוק לעזרה...
דיון

גרפיקה ב-open falcon 4.7 זקוק לעזרה...

11 הודעות 2,079 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
היי,

אחרי פז"מ מכובד ב-ALLIED FORCE וקצת נסיון ב-FREEFALCON החלטתי לנסות את ה-OPEN ALCON בגירסה 4.7. נתקלתי בהמון בעיות גרפיקה שאין לי מושג איך לצאת מהן, למרות שהמשחק עובד ברמה העקרונית (רק שהכנפיים שקופות, לא רואים צגים בקוקפיט וכו).

ראיתי שנפתחו מספר שרשורים פה והמסקנה היתה שאם מפעילים מווינדוס 7, אחלנו אותה...היינו צריכים לעשות קודם פרטישן עם ווינדוס אקס.פי.

האם משהו התעדכן מאז? או שיצאו פאצ'ים שמתקנים? או בכלל האם יוצאת גירסה מעודכנת בקרוב(4.😎?

זה לגמרי מבאס אותי, ודופק לי את ההתקדמות באימונים לקראת הצטרפות לאחת מהטייסות הוירטואליות המהוללות.

אשמח אם למישהו יש תובנות/המלצות.

תודה,
ערן.
#2 · לפני 14 שנים
התרגיל המצוי אומר:
1. תתקין דרייברים אחרונים של כרטיס המסך (Nvidia בגרסה מאוחרת מ270)
2. משנים את שם הEXE מBMS ל-FalconAF.

ומקווים לטוב 🙂

Trigger אולי יוכל לשתף אותנו בתובנות נוספות, שכן הוא היחיד שאני מכיר שעושה את זה באופן שוטף. 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 14 שנים
יש לי כרטיס מסך ASUS HD 6450,. איזה דרייבר יתאים לו?..

איפה יושב הוקובץ BMS? בתוך ספריית FALCON4? יש קובץ שנקרא F4-BMS.EXE הכוונה להחליף את שמו?..

תודה (אגב מי זה TRIGGER?, ואיך אני פונה אליו...)
#5 · לפני 14 שנים
erang1 כתב/ה:

זה לגמרי מבאס אותי, ודופק לי את ההתקדמות באימונים לקראת הצטרפות לאחת מהטייסות הוירטואליות המהוללות.

תודה,
ערן.

אה? 😱
#6 · לפני 14 שנים
Dingo כתב/ה:[quote="erang1"]

תודה,
ערן.

אה? 😱[/quote]

חחח...צוחק. הייתי מת להגיע לרמה שלכם (טייסת 10😎 אתם עובדים עם open falcon 4.7 נכון?

אני בינתיים מתפעל F-16 כמו שמתפעלים ספיטפייר בערך...מניע טס, מפיל בתותחים, אולי קצת א"א ונוחת.

יש איזה מדריך מתכלל לאיך מתקינים מא- עד ת' כולל מפות של ישראל, סקינים וכו?... לא נעים לי כל עשר דקות להעלות שאלה כשאני נתקע..
#7 · לפני 14 שנים
אגב, החלפתי את שם הקובץ שהיה F4-BMS ל-FalconAF והמשחק הפסיק לעלות...
#8 · לפני 14 שנים
יש את שטח ישראל שמכיל את הכל.
מדריכים יש בתיקייה Docs בסימ'.

ה"מהוללות" מילא,השאלה היא איזה "טייסות" וירטואליות ישראליות יש לפלקון חוץ מה 108..
#10 · לפני 14 שנים
נראה לי שאני מוותר וממתין עד שתצא גרסה נורמלית שתומכת...
תודה בכל אופן.
#11 · לפני 14 שנים
בעקרון AF רץ היטב.הייתי ממליץ לך להשאר בו ולתרגל טיסת רשת בחו"ל או בארץ. בארץ יש את החברים כאן שתמיד כיף לדמות איתם הפגזת קטיושות ושאר דברים.בחו"ל יש המון טייסות ושרתים שדרך HYPPER LOBBY וכן דרך חיבורים אחרים ניתן למצוא.

בעקרון הייתי ממליץ לך לא לפרמט בזמן הקרוב.תבין מזה מה שנראה לך נכון
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.