·
לפני 14 שנים
שלום שוב אנשים,
החלטתי בסוף לקנות לפטופ (חדש) ואני מתלבט בין שני דגמים. הלפטופ אמור בראש ובראשונה לשמש לי ללימודי כסטודנט להנדסה. זה כולל הרצה של תוכנות כמו MATLAB וSOLID WORKS ברמה בסיסית של קורס (לא צריך להגזים ולתכנן פרארי). אבל הדרישה העיקרית של המחשב זה שיהיה נייד ולא עמדת עבודה ניידית יעני שאני אוכל לקחת אותו בתיק.
אני שוקל שני דגמים ורוצה להתייעץ איתכם. המחירים שלהם זה בערך טווח המחיר המקסימלי(3700). שימו לב שיש לשניהם אחריות ל3 שנים עם איסוף מבית הלקוח.
הוא גם בא עם סוללת 8 תאים
השני
ההצעות נלקחו מאתר notebookclub.co.il שיש לו מחירים די נמוכים וביקורות די מהללות.
בנוסף הייתי שמח לדעת אם לאחד מהם יש סיכוי להריץ סימולטורים מודרניים. אם כן אולי זה יהייה שיקול מינורי אבל לא מעבר לזה.
אשמח לחוות דעתכם.
בברכה,
רמי
החלטתי בסוף לקנות לפטופ (חדש) ואני מתלבט בין שני דגמים. הלפטופ אמור בראש ובראשונה לשמש לי ללימודי כסטודנט להנדסה. זה כולל הרצה של תוכנות כמו MATLAB וSOLID WORKS ברמה בסיסית של קורס (לא צריך להגזים ולתכנן פרארי). אבל הדרישה העיקרית של המחשב זה שיהיה נייד ולא עמדת עבודה ניידית יעני שאני אוכל לקחת אותו בתיק.
אני שוקל שני דגמים ורוצה להתייעץ איתכם. המחירים שלהם זה בערך טווח המחיר המקסימלי(3700). שימו לב שיש לשניהם אחריות ל3 שנים עם איסוף מבית הלקוח.
מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache
מסך רחב 13.3 HD (720p) WLED display with AntiGlare ( מסך מט )
רזולוציה 1366X768
כרטיס מסך AMD Radeon HD 6470M 512MB GDDR5
דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM
זכרון פנימי 4GB DDR3 1333MHz dual channel
משקל משקל התחלתי 2.04 קג עם סוללת 4 תאים וכונן אופטי מובנה
אחריות שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח
אחריות סוללה שנה
אספקה 3 ימי עבודה
הוא גם בא עם סוללת 8 תאים
השני
מפרט טכני
מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache
מסך רחב 14 HD (720p) WLED display with AntiGlare ( מסך מט )
רזולוציה 1366X768
כרטיס מסך AMD Radeon HD 6630M 1024MB
דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM
זכרון פנימי 4GB DDR3 1333MHz dual channel
משקל משקלת התחלתי 2.28 קג עם סוללת 6 תאים וכונן אופטי מובנה
אחריות שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח
אחריות סוללה שנה
אספקה 3 ימי עבודה
ההצעות נלקחו מאתר notebookclub.co.il שיש לו מחירים די נמוכים וביקורות די מהללות.
בנוסף הייתי שמח לדעת אם לאחד מהם יש סיכוי להריץ סימולטורים מודרניים. אם כן אולי זה יהייה שיקול מינורי אבל לא מעבר לזה.
אשמח לחוות דעתכם.
בברכה,
רמי