·
לפני 14 שנים
"אנחנו בסופו של דבר לא מדברים על רכיבים בודדים (בחייך מה עזרה הדוגמה של 6990?) אלא
על המערכת כולה."
אני אומר שאין לזה גבול ושלא משנה כמה תשקיע (הבאתי את ה6990 כדוגמא לאחד מהכ"מ הכי חזקים ויקרים היום) תמיד אפשר לגרום למערכת "להתאמץ". צריך לדעת למצוא איפה הנקודה הכי טובה של מחיר/ביצועים למערכת שמיועדת לסימולטור הזה. אני חושב שעדיף לקנות כ"מ זול יותר וחלש יותר ובעתיד לשדרג באותו המחיר.
זה כדאי בעיקר כמדובר על מערכת של עד 5000 ש"ח. אם אני זוכר נכון אתה גם באותה עמדה.
לגבי ה32, הסברתי את החישוב שלי לפני. 4 ג'יגה זה מאוד גבולי ויש שאומרים 32 ויש אומרים 64. אני בצד של ה32 כי בחישוב יוצא דיי פשוט אתה בתכלס, מקבל יותר RAM פנוי. נכון שה32 מנצלת פחות זיכרון אבל לעומת זאת ה64 צורכת כמעט פי 2 משאבים.
אין ספק שכל מערכת מעל ל4GB צריכה 64.
באופן אישי מעולם לא נגעתי בCliffs of Dover ואם אתה אומר שהוא מנוצל יותר טוב על 64 אז אני מאמין. יש לא מעט תוכנות ספציפיות שאוהבות 64 בלי סיבה מיוחדת. (שיטת הדחיסה RAR, לדוגמא)
אני לא במצב מגננה כי אני מסכים איתך לגבי הSSD 🙂
אומנם זמני טעינה יהיו מהירים יותר (כמו שאמרת) אבל כל עוד אין שיפור בביצועי הסימולטור עצמו- זה עדיין לא משתלם במחירים של היום. כונני SSD רצינים יכולים לעלות גם אלפי שקלים.
יהונתן חסין.
ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.
אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.
אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!