133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World איזה הודעה לתת לווינגמן כדי שלא יתקפו שום מטרה ?
דיון נעול

איזה הודעה לתת לווינגמן כדי שלא יתקפו שום מטרה ?

42 הודעות 5,149 צפיות לפני 14 שנים
#3 · לפני 14 שנים
ניסיתי את שתי האפשרויות שתארתה ובשניהם עדיין הווינגמן שלי תוקף מטרות , איזה פקודה לתת כדי שלא יתקפו שום מטרה?
#4 · לפני 14 שנים
vector to airfield אומר לו לחזור לבסיס. אין שום סיכוי שיתקוף מטרות ככה.
אם אתה ממש רוצה לוודא, פשוט תן להם פקודת jettison wepons. יישאר להם רק תותח חמוש, לא יספיקו לעשות נזק רציני.

אבל זה עדיין לא ממש חכם להשאיר את כל העבודה רק לעצמך. אין לך מספיק תחמושת ברוב המקרים.
חוץ מזה מי ישמור לך על התחת כשיש מטוסי אוייב בסביבה?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 14 שנים
עברתי עליהם אחד אחד ונתתי פקודה JETTISON WEPONS והם עדיין שולחים טילים למטרות, גם לי זה ניראה לא הגיוני , כאילו המחשב לא מיתייחס לפקודות
#6 · לפני 14 שנים
אז כנראה שאלה לא בדיוק חברי במבנה שלך אלא מבנים אחרים עם משימות משלהם 🙂
רוב התקיפות שם מתחילות בתקיפת מטרות מכ"ם על ידי מבנים שאין לך שליטה עליהם. אתה צריך להודות להם כי הם לא משמידים את המטרות שלך ומונעים ממך לקבל טיל נ"מ במצח.

#8 · לפני 14 שנים
אתה בטוח שאלה המטרות שלך?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 14 שנים
באותה משימה כול המטרות בצבע כחול והווינגמנים שבצבע שלי הם בצבע אדום והם יורים ומשמידים מטרות כחולות כלומר מטרות האוייב. כמובן שהם משאירים לי קצת עבודה אחרי שהם שיגרו את כול הטילים שהיו בירשותם.
#11 · לפני 14 שנים
יכול להיות שבתדריך רשום להפיל רק חלק מהמטרות הכחולות ואת אותו חלק הווינגמנים לא מפילים , האם יש אפשרות שלא יפילו בכלל מטרות כחולות ?
#12 · לפני 14 שנים
כן. אם תערוך את המשימה ותסיר אותם.
אבל אתה לא רמבו.

המטוסים שאתה מדבר עליהם הם לא מהמבנה שלך! אין להם שום קשר אליך חוץ מהצד שהם טסים בשבילו. wingman הוא אחד מהמבנה שלך בלבד.

#13 · לפני 14 שנים
אני משחק עם ציטים ולכן יכול להיות רמבו. איך עורכים משימה? צעד אחרי צעד
תודה
#15 · לפני 14 שנים
שאלה ראשונה : ניסיתי להיכנס ל EDIT , בניית משימות ולחפש את אחד מהמטוסים שיש בקמפיין ולא מצאתי אפילו אחד , לכול המדינות יש מטוסים בשמות אחרים, האם אפשר ליבנות משימה עם אחד מ 4 מטוסי הקמפיין? בלי הסבר ארוך כן או לא.

שאלה שניה : ואם היו משלמים לך?

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.