·
לפני 14 שנים
לפני שמונה חודשים קניתי מערכת HOTAS G940 של לוג'יטק מארה"ב. חוץ מהכופסא המקורית הכל אצלי. עובד כמו שצריך, זאת אומרת:
*סטיק בסגנון של מטוס קרב שמה שמחזיק אותו עומד זה הFB ולא קפיץ
*מצערת מתפצלת (בעקרון יש שתיים, בסגנון F-15) ועוד כמה הרבה כפתורים ושתי גלגליות
*פדלים (אני לא יודע אם זה סטנדרט) שהם גם ברקסים לגלגלים הימניים והשמאליים בנפרד, וגם הגה כיוון
אני מוכר את המערכת כי עבר לי העקיצה של סימולטורים, וגם כי נדמה לי שהגעתי לסוף ולא היה לי TRACKIR וזה שיעמם אותי כי טסתי עם כל הכלים אבל הייתי מוגבל, ובגלל זה הפסקתי להשתמש במערכת אז אני מוכר.
לפי מה שאני יודע קצת מסובך להגדיר את המערכת (גם לא ממש ידעתי איך, ואם מייק זוכר אז הוא זה שעזר לי), כל הכפתורים עובדים כמו שצריך (ויש הרבה) ומי שיקנה יוכל בכל רגע לברר איתי איך להפעיל את העניין.
בדקתי בזאפ ובארץ חדש עולה 2660 הכי זול, אז אני מציע מחיר של 2000 ש"ח ומוכן לזוז טיפה.
שאלות?
מחר אני יעלה כמה תמונות למי שרוצה..
*סטיק בסגנון של מטוס קרב שמה שמחזיק אותו עומד זה הFB ולא קפיץ
*מצערת מתפצלת (בעקרון יש שתיים, בסגנון F-15) ועוד כמה הרבה כפתורים ושתי גלגליות
*פדלים (אני לא יודע אם זה סטנדרט) שהם גם ברקסים לגלגלים הימניים והשמאליים בנפרד, וגם הגה כיוון
אני מוכר את המערכת כי עבר לי העקיצה של סימולטורים, וגם כי נדמה לי שהגעתי לסוף ולא היה לי TRACKIR וזה שיעמם אותי כי טסתי עם כל הכלים אבל הייתי מוגבל, ובגלל זה הפסקתי להשתמש במערכת אז אני מוכר.
לפי מה שאני יודע קצת מסובך להגדיר את המערכת (גם לא ממש ידעתי איך, ואם מייק זוכר אז הוא זה שעזר לי), כל הכפתורים עובדים כמו שצריך (ויש הרבה) ומי שיקנה יוכל בכל רגע לברר איתי איך להפעיל את העניין.
בדקתי בזאפ ובארץ חדש עולה 2660 הכי זול, אז אני מציע מחיר של 2000 ש"ח ומוכן לזוז טיפה.
שאלות?
מחר אני יעלה כמה תמונות למי שרוצה..
מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940