70 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים ארמא 3 התפקדות שחקני ARMA 2 -FREE
דיון

התפקדות שחקני ARMA 2 -FREE

16 הודעות 4,252 צפיות לפני 14 שנים
#3 · לפני 14 שנים
בכיף, כעיקרון אני ידוע שיש אתה משחק גם דרך ה steam ואז ניתן להוסיף לרשימה.. אפשרויות אחרות שלהצטרף לשרת טיםספיק ויש כמה כאלה שקיימים 24\7 לשרתים הגדולים של 40+
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#4 · לפני 14 שנים
אחרי גיחה של כשעתיים עם יעל ללא ספק היה חביב ביותר. לברוח מטנק,לזחול לחפות. להגיע לכפר המטרה בחושך ולראות צנחנים של האויב נוחתים בו (האימה..) ולאגף את כל העסק-לפתוח באש על טנקים וחי"ר ולקלוט שפתאום הכל מסנוור כי הפגיזו את הכפר עם קצת ארטילריה (פיי זה מסנוור עם ראיית לילה).בהמשך בטווחים בינוניים כאשר אנחנו תמיד במיעוט. ממש כיף רק חבל שהתרסקתי בסוף... פעם הבאה עם תמונות.

למישהו יש הצעות עם איזו תוכנה לצלם תמונות ולא לתקוע יותר מדיי את המחשב?
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 14 שנים
"לא בדיוק כמו המציאות אבל קרוב מאוד" רוצה לומר מטיסים מסוק מעל שדה הקרב מחליטים שעכשיו עכשיו זה הרגע לקפוץ , קופצים- המסוק מתרסק בזמן שאנחנו חוטפים אש מהקרקע והבן זוג העיוור מתחבא למטה ולא מבין מאיפה יורים לעזעזל
RifleFighter
רמי וייברמן

#7 · לפני 14 שנים
זה ריאליסטי ברמה הטקטית, לא בתיפעול ולא בתרחישים שאנחנו יכולים ליצור במשחק בניגוד למציאות.
התחושה של חלוקת התפקידים בזמן פיקוד, ההתמודדות עם האיומים וההפעלה של האמצעים שעומדים לרשותך חוץ מהנשק מאוד קרובה לתיפעול במלחמה או בבט"ש.
בצה"ל יש כלי שכבר בשימוש לא עם גרפיקה כזאת אבל עם נשקים אמיתיים והאמת שזה די כיף לשחק בזה במילואים.
עדין משהו כמו ארמא יכול לשדרג מאוד את הרמה של מפקדים בשטח.
#9 · לפני 14 שנים
אני גם מוריד. אתקין מחר ונראה לאן זה יוביל...

עוד אנשים ?!
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#10 · לפני 14 שנים
המשימה למחר תהיה משימה שנקראת Behind Enemy Lines
כוח של 7 חיילים שהמסוק שלהם התרסק צריך להגיע בביטחה לחוף, בדרך יתקל בכלבים יחידות יסיור נגמ"שים מטוסים מסוקים כל מיני הפתעות.. המשימה מאוד ארוכה.

אפשר להתחיל לדבר על שעה ככה שנהיה מתאומים.
#12 · לפני 14 שנים
רמי, FRAPS
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#14 · לפני 14 שנים
עופר ההודעה ישנה, למרות שגם אני משחק ואשמח להצטרף אם עוד מתארגנים על משחקים.
נועם לוי
#15 · לפני 13 שנים
היי.
אני חדש בתחום ( אני בתהליך הורדה מ steam )
הכינוי שלי lavimo.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.