75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס צריך עזרה מעשית
דיון

צריך עזרה מעשית

7 הודעות 1,899 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
קשה לי מאוד להבין את הניסוחים של המדריך בשפה האנגלית גם אם אני מנסה לפרש ע"י מילון ולכן אני צריך את עזרתכם, את הדברים החשובים כבר למדתי , נישאר לי לעשות כמה השלמות. תודה על ההבנה.

1. בקמפיין אני מקבל הודעה : MISSION PARTIAL SUCCESS : HEAVY DAMAGE INFLICTED TO TARGET , שהפרוש הוא הצלחה חלקית , למה הוא אף פעם לא נותן לי הודעה של "הצלחה מלאה"?

2. צריך את המקש שמאפשר ירי עם טיל הארם\HARMS או בשמו הנוסף AGM88 , לחצתי BACKSPACE כדי להפעיל אותו אבל הוא לא נותן לי הודעה "SHOOT" וכשאני מפעיל טייס אוטומטי הוא כן כותב SHOOT .

3. צריך את המקש שמשנה את תמונת הצג בתא הטייס בשימוש טילי טלוויזיה ולייזר לתמונת המטרה מיקרוב, יכול להיות שצריך לכבות את אחד מהציטים .
#3 · לפני 14 שנים
מה שם המקש? ניסיתי אחרי נעילה BACKSPACE כמה שניות וגם INS כמה שניות, עדיין לא נותן SHOOT.
#5 · לפני 14 שנים
הטיל לא ישתחרר במידה ואין נעילה, תוודא שאתה אכן נעול על מטרה, רק לאחר נעילה תוכל לשחרר את הטיל.
שחרור הטיל מתבצע ע"י לחיצה של הPICKLE למשך מספר שניות, שתראה את הטיל יוצא מימינך או משמאלך תוכל לעזוב את הPICKLE.
כמובן שפגיעה במטרה תתאפשר רק במידה ושיגרת את הטיל בנתונים המתאימים.
#6 · לפני 14 שנים
בקשר לשאלה הראשונה, אם לא השגת את המטרה, ההצלחה תהיה חלקית.

כלומר שאם היית צריך להשמיד מטרה מסויימת, אבל רק פגעת בה, ההצלחה היא לא מלאה.
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#7 · לפני 14 שנים
PICKLE הוא מקש? לא מכיר אותו, תוכל לתאר אותו בדרך שאוכל לימצוא אותו? מה התו שרשום עליו?

אני מבצע נעילה ע"י המקש INS , ניראה לי שיש צורך בנעילה מיסוג אחר , שבה אפשר ליראות על חלון תא הטייס ריבוע ובתוכו עיגול שממוקם על השם של המטרה .

FREEFLIGHT >> איך אני יודע שהמטרה הושמדה ולא רק ניפגעה ? אני רואה במכ"ם שהמטרה הצהובה שסומנה נעלמת אחרי שחטפה טילים ולפי זה מבין שהיא הושמדה ועדיין יש הצלחה חלקית ולא מלאה . בנוסף יש מטרות שאי אפשר להשמיד כמו גשרים ומיבנים , אפשר להינעל עליהם ולסמן אותם בצהוב (עם ציט רדאר) ולירות עליהם אבל הם לא נעלמים גם אחרי הרבה הבגזה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.