75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 התחברות לשרת IVC
דיון

התחברות לשרת IVC

6 הודעות 1,414 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
הסבירו לי לא מעט על הצורך בשרת IVC בטיסות רשת גדולות בכדי להוריד את העומס מהשרת עצמו ומפס האינטרנט של מי שפותח אותו, מה שלא הבנתי זה איך בדיוק מפעילים את כל העסק הזה ? קיימת התוכנה בתייקיה הראשית של הפאלקון שאת שמה שכחתי, אני לא יודע מה המארח של השרת צריך לעשות בכדי שמי שמתחבר אליו יהיה מנותב לשרת הIVC שנפתח במחשב אחר תחת IP אחר, אם מישהו יוכל להסביר לי איך בתור מארח של שרת אני מתחבר לשרת IVC זה יהיה מצויין.
🙂
#2 · לפני 15 שנים
יש לך בRL אופציה להכניס כתובת IP עבור שרת הIVC, במקום לכתוב את אותה הכתובת כמו של המארח שמים משהו אחר.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 15 שנים
זה כבר ברור לי, אבל בתור מארח של שרת הפאלקון צריך לעשות משהו יותר מסובך מלהכניס את הIP של השרת IVC לפי מה שידוע לי...
#4 · לפני 15 שנים
לא, לא ממש.
בתצורה שאתה מכיר אתה מכניס 0.0.0.0 בIP של השרת ובIP של הIVC וכל האחרים מכניסים את אותו הIP לRL (של המארח)

בפיצול,
מי שמארח את המשחק שם אפסים אצלו (כרגיל). ומי שמארח את הIVC שם אפסים (כרגיל).
ההבדל הוא שכולם שמים את הIP המתאימים במקומות המתאימים (ולא את אותו הIP באותו המקום)

אבל, באמת. לא עדיף להרים TS או ונטרילו ולסגור עניין?
TS3 אוכל הרבה פחות רוחב פס מIVC, ונשמע הרבה יותר טוב (ואם אתה רוצה שהוא ישמע אותו הדבר, אתה אוכל עוד הרבה פחות רוחב פס)
#5 · לפני 15 שנים
כל העניין של תפעול מערכת הקשר (הגברת ווליום,תקשור עם מבנים אחרים,החלפת תדרים) הוא משהו שאני חושב שממש לא צריך לוותר עליו.

ולנושא, לא חושב שכל כך הבנתי מה שכתבת, כל האחרים מכניסים את אותו IP ? איך כל זה מתקשר לשרת IVC ? לא ראיתי שכתבת שמכניסים את הIP של השרת IVC איפשהו, לא המארח ולא המתארח.

אגב, כשאני מארח\מתארח בשרת פאלקון שיש בו IVC אני משאיר את חלון שרת הIVC ריק לגמריי אם התכוונת שלשם מכניסים את ה0.0.0.0 בנוסף לחלון של ההתחברות לשרת פאלקון.
#6 · לפני 15 שנים
אכן, בRL, תחת שדה הIVC שם מכניסים את הIP השונים במידת הצורך.

ועם קינפוג נכון של הTS, (וויספר ושות'😉 אתה לא מאבד יותר מדי (ווליום בעיקר, את החלפות התדרים "עושים" בTS עם BIND מתאים) ורק מרוויח אמינות (פחות קריסות במשחק עצמו). כל זה עד שהחבר'ה של BMS ילמדו את המודל LUA של DCS ויכניסו אותו גם לפאלקון. ואז תהיה אינטגרציה נורמלית לTS3

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.