134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סרטון תדמיית טייסת 114 מוביליי הלילה
דיון

סרטון תדמיית טייסת 114 מוביליי הלילה

20 הודעות 3,333 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
עכשיו אפשר להירגע...הסרטון מוכן!הייתה לי קצת עבודה קשה ללמוד הכל אבל הגעתי לזה!

סרטון יפה מסוגו

ומי שרוצה להצטרף אלינו אנחנו נשמח ועכשיו גם כל מי שמצטרף וגם הטייסים הויתיקים יעברו את ההסמכה הזו על מסוק היסעור!

הטייסת כבר פעילה יותר משלושה חודשים!!!

ואל תשכחו הגודל כן קובע!
#2 · לפני 15 שנים
התחלה טובה,
אני לא רואה פה משהו מיוחד חוץ מיסעור שמסתובב בשמיים. היה אפשר לשדרג עם טיסה נמוכה, "מחבואים" מאחורי עצים, גבעות או כל דבר אחר, אולי אפילו עוד מסוק וטיסת מבנה.

מה שהכי הפריע לי בסרטון הזה זו העובדה שלא שיחררת את בלמי החניה. גם הפס האדום למטה וגם ההודעות המטופשות של הסימולטור שמזכירות לך לכבות את זה פרוסות על חצי מסך. מילא זה היה מאוד מסובך להיפטר מזה, אבל זו סה"כ לחיצה קצרה על ההדק והכל מסתדר..

בכל מקרה, בהצלחה בהמשך דרככם 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 15 שנים
uri_ba, אתה בהחלט צודק בדברים שלא עשינו אבל עשיתי את זה ממש מהר כדי שיראו שאנחנו פעילים תהיו בטוחים שאנחנו לא כאלה זלזלנים פעם הבאה אתם תישארו עם פה פעור כי לטייסת שלנו יש יכולת!
#4 · לפני 15 שנים
iaf114 כתב/ה:uri_ba, אתה בהחלט צודק בדברים שלא עשינו אבל עשיתי את זה ממש מהר כדי שיראו שאנחנו פעילים תהיו בטוחים שאנחנו לא כאלה זלזלנים פעם הבאה אתם תישארו עם פה פעור כי לטייסת שלנו יש יכולת!

אהבתי את המילה שהמצאת...מאמץ בחום.

אגב, מעדיפים להמריא תוך כדי תנועה ולא מהמקום...זה דורש יותר כוח+גורם למאמצים שלדיים...

איזה "הסמכות" אתם מעבירים את החניכים בטייסת? איזה ידע יש לך בתחום הטסת מסוק/יסעור?
#5 · לפני 15 שנים
אני מעביר את ההסמכה, זה קורס בסיסי ביותר של המראה ונחיתה, למידת מכשירים, טיסה במבנה.
#6 · לפני 15 שנים
מצטער אבל זה לא נראה לי רציני אם אתם כל הטיסה טסים עם פארקינג ברייק...
#8 · לפני 15 שנים
הקורס עוד לא החל, הסרטון הוא רק להמחשת הפעילו של הטייסת...
#9 · לפני 15 שנים
אוקיי...
על איזה מטוס אתם טסים?
איזה סימולטור?
רק FSX?
מאיפה אתם קיבלתם את הידע שלכם את המסוקים?
באיזה רשת טיסה אתם טסים?
#10 · לפני 15 שנים
סער מה נסגר?!
למה לחפור ?
למה אתה מבין במסוקים?
אנחנו טסים גם וגם ואנחנו טסים במולטיפלייר של FS9 אז חאלס די לחפור.
נראה לך טוב? תגיב לא נראה לך אל תגיב.
#11 · לפני 15 שנים
אסף לא הבנת אותי נכון לגמרי.
דווקא זה מעניין אותי אז חשבתי להירשם ורציתי לשאול שאלות.
לא טוב?
#12 · לפני 15 שנים
קצת טיפים לסרטון:
קודם כל, "לעשות את זה ממש מהר כדי שיראו שאנחנו פעילים" מראה דווקא על חוסר רצינות. מה הרצון למהר? מישהו רודף אחריכם? יש עוד טייסות ש"גונבות" לכם כוח אדם? אגב, בתעופה אין חצי עבודה. או שעושים משהו כמו שצריך, או שלא עושים בכלל. חצי עבודה בדרך גם נראית ככה.

גם אני מכין לא מעט קליפים ואני יודע שהעריכה לוקחת המון זמן ואם בסוף גם לא מקבלים תגובות טובות זה די מתסכל. לכן, להבא לפני שאתם עמלים על הכנת קליפ, תגדירו לעצמכם מה אתם רוצים להראות. בסרטון הזה פשוט עשיתם מעבר בין כל מיני מבטים מתוך הקוקפיט והחוצה בלי כל עניין וזה אם נתעלם לרגע גם מהעובדה שטסתם עם מעצורי חנייה (מציע שתשפטו את הטייס משנה על אי עשיית בד"ח המראה 😉 ).
יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות עם היסעור, למשל, טיסת מבנה, טיסה נמוכה, טיסה מעל נופים מעניינים, נחיתה על אוניה ועוד ועוד. כשאני רוצה להכין קליפ, אני פשוט מחפש ביוטיוב משהו דומה ושואב רעיונות - זו לא בושה.
לאחר שהגדרתם את מטרת הקליפ, למשל סרטון תדמית לגיוס טייסים חדשים, תגדירו מה אתם רוצים להראות להם: שיש לכם גרפיקה פצצה בשקיעה או שאתם טסים בצורה מקצועית. לדעתי, טיסה בצורה מקצועית תמשוך יותר אנשים אליכם. לא יזיק אם תוסיפו גם קצת אודיו (למשל קריאת צ'קליסט, קשר בין מסוקי המבנה וכו).
#13 · לפני 15 שנים
sharonbh, תודה רבה על העצות,לקחנו את זה לתשומת לבינו.
#14 · לפני 15 שנים
saar767,נשמח מאוד לקבל אותך, כרגע המפקד ואני עוברים הכשרה על ידי אבא שלו שהיה בטייסת מובילי הלילה האמתית...
#15 · לפני 15 שנים
טוב...
בכל מקרה, תגידו לי באיזה ימים זה כי אני טס ב FSX, ולכן אני מניח שפחות אטוס במסוקים אבל בסדר...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.