[quote="Fox5inbound"]
i_hawk, אני מזמין אותך לעלות לטיסה איתי ולראות בעצמך את הביצועים של הטיל.[/quote]
לא לי אין זמן לעלות לטיסת רשת חוץ מזה שאין לי OF מותקן אז זה לא רלוונטי... חוץ מזה שאני יודע בדיוק מה אתם עשיתם... אתה מבין אני מכיר את הדברים מבפנים "קצת" יותר ממה שאתה חושב שאתה יודע. זה מה שאתה עשית:
1. הורדת את הגדרות הריאליזם ככה שיהיה לך מכ"ם 360 מעלות, כמובן שזה cheat שבעצם הופך את פאלקון לאיזשהו סימולטור ארקאדי לחלוטין.
2. שינית קצת את ה FM של טיל כמו הפיתון 4 (או כל דבר אחר) והתאמת אותו כך שתהיה לו יכולת תמרון גבוהה יותר שתתאים לפניית 180 מעלות.
אם אתה רוצה להראות שזה לא מה שעשית בדיוק אני מבקש שתראה את הסרטון מתוך הקוקפיט כשאתה נועל מטרה ב 180 מעלות מהאף עם האויוניקה האמיתית.
כמו שאמרתי כבר אני עשיתי את אותו הדבר ב RV רק שעשיתי שינוי קל בקוד כדי לאפשר נעילה בכל זוית Gimbal עבור הפיתון ושינוי ב FM כמו שאתה עשית בטח כדי לאפשר פנייה ב 180 ופגיעה... בסרטון שהעליתי כאן (לפני שנתיים אולי אפילו קצת יותר...) ההבדל הקטן הוא שאצלי יש צילומים מתוך הקוקפיט עם נעילה מעל ל gimbal, ועוד הבדל קטן שהטילים אכן פגע 😂 ועדיין מה שעשיתי אז היה סתם ניסוי קטן ולא שום דבר שייכנס לגרסה כלשהי... כמו שאמרתי אפשר לכתוב LOAL ואני מאמין שמתישהו ארצה לעשות את זה אבל זה יהיה משהו רציני שהטיל אכן ישערך נתונים לגבי המטרה בזמן השיגור ויינעל עליה כשהיא תכנס לזוית gimbal שלו, עם כל הכבוד לפיתון 5 עדיין אין לו "עיניים בגב" והוא לא יכול לנעול באמת ב 180 מעלות (זה חיישן IR שעובד על גלים אלקטרומגנטיים שנקלטים ע"י ה "עין" מכיוון אחד בלבד עד זוית מסויימת, כמה שתהיה גבוהה לעולם לא תגיע ל 180 ואפילו לא להרבה פחות מכך...), אני מניח שבמציאות הוא משתמש במערכת האופטית IIR שלו ובנתוני מחשב שמוזנים ממערכת הקסדה על מנת לשערך בהסתברות גבוהה מאוד את מיקום המטרה וצורתה כך שתתאפשר נעילה ברגע שהיא נכנסת ל gimbal.
ודרך אגב, גם אם איכשהו מצאת "פירצה" בקוד (אולי מישהו ב OF פעם כתב איזה משתנה אדיוטי כזה שמאפשר דברים כאלו דרך ה FM של הטיל, ואם אני אגלה משהו כזה מבטיח לך שאני אבטל אותו ככה שהוא לא יהיה בגרסה הבאה...) זו לא סיבה לעשות מזה "חגיגה" ולספר לכולם על איזשהו פיתוח מסווג... אותי אתה לא יכול לחרטט כי אני מכיר את הדברים כמו שאמרתי "קצת" יותר ממך... ותאמין לי שאני האחרון שאספר לך על עצמי סיפורי גבורה... ביחס לקודרים הענקיים שיש בעולם של פאלקון אני בורג קטן... אז אני מבקש תן קצת כבוד לסימולטור ואל תהפוך את זה לקרקס. תודה. 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200